Quality Bedlinnen

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd

Giulia Boi Content Creator Lifestyle
Updated: 9 januari 2023

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd wordt ook weleens gezegd. 

Onze leefruimte verdient af en toe een grote schoonmaakbeurt, het gevoel daarna is priceless. Soms is het maar voor korte duur maar dat geeft niets, het geeft de nodige voldoening. Wat we soms weleens lijken te vergeten, is dat onze slaapplek ook af en toe onder handen genomen moet worden. Want een opgeruimde slaapkamer brengt positiviteit en geeft rust. En dat is nu precies wat we nodig hebben op deze belangrijke plek.

Naaimachine

Opgeruimde slaapkamer

Hoe maak je nu die heerlijke comfortabele slaapplek voor jezelf? Met een paar kleine stappen creëer jij jouw droomslaapkamer.


Zorg dat je niet te veel meubels in je slaapkamer hebt staan. Less is more. 

Overal stapeltjes kleding in je kamer oogt vaak rommelig. 

Geen tv of telefoon in je slaapkamer. 

Rustige kleuren op de muren óf afgestemd in dezelfde kleur als je beddengoed. 

Je bed opmaken met mooi passend beddengoed.

Daarom is ook zo lekker om een nieuwe start te maken in je slaapkamer. Maar dit kun je o.a. ook doen met nieuwe producten. Zoals een nieuw dekbedovertrek, lakens of kussens. Speel met vrolijke heldere kleuren of ga juist voor een fris wit dekbedovertrek, dit ziet er niet alleen prachtig uit op je bed maar je slaapkamer ziet er hierdoor ook opgeruimd uit.

Opgeruimd met accessoires

Wil je nog niet investeren in mooi duurzaam beddengoed, maar wil je toch je slaapkamer een upgrade geven? Kijk dan eens bij onze accessoires. Door gebruik te maken van een plaid of deken kun je in je slaapkamer een hele andere sfeer creëren én bovendien houdt het je ook nog eens lekker warm.

Ook met extra kussens op je bed creëer je een hotelervaring in je slaapkamer, speel met verschillende kleuren voor een nog mooier effect.

Nieuwe hoeslakens

Soms is het ook al fijn om je hoeslakens op zijn tijd te vervangen. Er komen vale plekken in of de maat klopt niet meer. Je kunt voor ieder matras de juiste maat hoeslakens bij ons vinden en daarbij kun je kiezen uit verschillende soorten materialen. Ieder materiaal heeft weer een andere eigenschap waardoor jij een andere slaapbeleving ervaart. Vraag een kleurenstaal aan en voel de kwaliteit stof zelf. 

Bij ons vind je fijne en luxe materialen van percal tot satijn. Niet alleen duurzaam maar ook zacht voor de huid. Hierdoor combineer je stijl met comfort, voor een heerlijke ontspannen nachtrust.

F I J N
Huisleverancier van lekker slapen
Loading...
Upload in progress, please be patient ...