Quality Bedlinnen

Een frisse start met wit beddengoed

Woondecoratie, Linnen, Interieurontwerp, Bed, Meubels

Wit beddengoed is een tijdloze én elegante keus, die al jarenlang onze slaapkamer met veel klasse inricht. Het is een klassieker die nooit uit de mode raakt. 

Kies jij voor een rustgevende slaapomgeving of juist voor een stijlvol ingerichte slaapkamer? Welke uitstraling jij ook belangrijk vindt, met wit beddengoed sla jij de plank nooit mis. Ontdek hier de voordelen waarom wit beddengoed de perfecte keuze is voor jouw slaapbeleving.

Naaimachine

Wit geeft rust

Door het gebruik van wit beddengoed kun je een ruimtelijk effect creëren in je slaapkamer. Het prachtige witte bedlinnen reflecteert licht, waardoor ruimtes opener lijken. Daarnaast voegt de kleur wit diepte toe aan kleine slaapkamers óf slaapkamers waar je weinig natuurlijk licht hebt. Dit kan een kalmerend en rustgevend effect hebben op je geest, waardoor jij van een ontspannende nachtrust kan genieten.

Hier nog wat voordelen op een rijtje waarom wit beddengoed bij jou zou kunnen passen.

  • Wit beddengoed ziet er schoon, fris en opgeruimd uit. 

  • Het past in iedere interieur stijl.

  • Wit raakt nooit uit de mode.

  • Wit is verkrijgbaar in vele materialen.

  • Bijna alle typen artikelen zijn in het wit verkrijgbaar

Veel keus in wit beddengoed

61 opties, 7 materialen

74 opties, 7 materialen

31 opties, 6 materialen

19 opties, 9 materialen

93 opties, 7 materialen

EEN KLASSIEKER DIE NOOIT UIT DE MODE RAAKT

Wist je trouwens dat wij de kleur wit allemaal anders kunnen waarnemen? Dit heeft te maken met de gevoeligheid van onze ogen óf onze persoonlijke voorkeur. 

Daarnaast hebben omringende kleuren én verlichting ook effect op hoe wij kleuren waarnemen. Je witte beddengoed kan er met kunstlicht bijvoorbeeld warmer uitzien dan in helder daglicht.

F I J N

Witte dekbedovertrekken

We hebben hier een kleine selectie gemaakt van top sellers uit de Fijn collectie. Stuk voor stuk kwalitatieve materialen in de kleur wit. Materialen met elk hun eigen specifieke eigenschappen.

Meest verkocht

MATERIALEN

Welk materiaal past het beste bij mij?

Wij nemen je graag mee je in de wondere wereld van wit beddengoed. 

Je bent ervan overtuigd dat wit beddengoed, de beste keuze is voor jou. Wat wordt dan de volgende stap? Wil jij genieten van het beste slaapcomfort, dan is de stof van je dekbedovertrek een belangrijk onderdeel van deze reis. Kies zorgvuldig het materiaal uit wat het beste bij jouw slaapervaring past. 

Wij bieden een ruim assortiment aan van vele soorten materialen met ieder een unieke eigenschap. Slaap jij het beste onder een warme, koele, zachte of knisperende stof? Voor iedere wens bieden wij een oplossing die uiteraard heel persoonlijk is. Overigens is niet alleen het materiaal van je dekbedovertrek een belangrijk onderdeel, maar ook het materiaal van je hoeslaken bepaalt hoe jij je nachtrust ervaart.

Hieronder kun je doorklikken op je favoriete materiaal.


Lees nog meer over materialen

sterk en ademend

koel en crispy

zacht en soepel

stoer en sterk

superzacht

warm en zacht

nochalant

ideale mix

babyzacht

milieuvriendelijk

zacht en rekbaar

Stof moet je voelen

Zoals je ziet zijn dat veel verschillende stoffen. Er staat met een korte omschrijving wat de belangrijkste eigenschappen zijn. Maar om echt een goede keus te maken, wil je het liefste de stof even voelen en misschien 2 of meer materialen met elkaar vergelijken. 

Dat kan! Bij Fijn kun je van deze materialen stalen bestellen. Zo kun je op je gemak thuis eerst een goede keuze maken. Wel zo fijn.

Wit met een werkje

Wie zegt dat wit beddengoed saai is, heeft het mooi mis. Wit is veelzijdig en tijdloos. Je kunt met de kleur wit heel veel verschillende stylen creëren. Houd jij van beddengoed met een werkje erin geweven of juist van een gekleurd detail in de afwerking? Ga jij thuis voor een unieke hotelervaring met klassiek wit beddengoed of ben jij een romantisch type en houd jij juist van broderie en kant als afwerking? De keuze is daarom reuze. 

Er zijn diverse materialen in de kleur wit beschikbaar, met elk een andere uitstraling. Zo kun je dus variëren met verschillende materialen op en rondom je bed.

F I J N

Nieuwe witte hoeslakens

Een goed passend hoeslaken is bijzonder belangrijk voor je algehele slaapcomfort. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende matrassen met afwijkende maten beschikbaar, dat het lastig is om een passend hoeslaken te vinden. Fijn om te weten dat wij voor ieder matras passende hoeslakens kunnen bieden. Daarnaast ziet een wit hoeslaken er schoon en fris uit en nodigt het uit om heerlijk in bed te gaan liggen. Ontdek welke hoeslakens er op jouw matras passen.

Welk soort hoeslaken voor welk type matras

hoogte van 15 tot 25 cm

hoogte van 25 tot 45 cm

hoogte van 5 tot 15 cm

aan het hoofdeinde

hoofd- en voeteneinde

Meest verkocht

Essix Hoeslaken Premiere Percal 200TC Wit
Maat

€ 30,45*
Dommelin Hoeslaken Percal 200TC Wit
Maat

€ 37,45*
Dommelin Topper Hoeslaken Percal 400TC Wit
Maat

€ 53,95*
Alexandre Turpault Hoeslaken Ontario Halflinnen Wit
Maat

€ 98,95*
Dommelin Hoeslaken Hoge Hoek Organic Percal 200TC Wit
Maat

€ 62,45*
Essix Hoeslaken Soft Line Stonewashed Katoen 145TC Wit
Maat

€ 50,95*
HUISLEVERANCIER VAN LEKKER SLAPEN

Witte accessoires

Wit beddengoed vormt een neutrale basis voor een mooi opgemaakt bed. Vanuit hier kun jij heel eenvoudig je slaapkamer een andere uitstraling geven door accessoires toe te voegen. Door het gebruik van extra witte kussens of een wit plaid krijgt je slaapkamer een prachtig strak uiterlijk en oogt het nog ruimtelijker. 

Wil jij een speelser effect creëren, dan is het juist leuk om met verschillende kleuren accessoires te werken.

Wit Badtextiel

Om het plaatje helemaal compleet te maken schaf je bij je beddengoed ook een set wit badtextiel aan. Fijn heeft een reeks kwalitatief badgoed in uiteenlopende maten van de merken Dommelin, Alexandre Turpault en Essix.
F I J N
Huisleverancier van lekker slapen
Loading...
Upload in progress, please be patient ...