Quality Bedlinnen

Spreien op maat van Alexandre Turpault

2 prachtige spreien van Alexandre Turpault, de Merveille en de Poesie. Beide gemaakt van hoogwaardige biologisch katoen satijn. Uitgevoerd in chique kleuren, gewatteerd en voorzien van een klassiek motief. Met deze spreien til je je slaapkamer naar een hoger niveau.

Nu exclusief bij Fijn verkrijgbaar als Maatwerk Spreien. De maat is nu geen belemmering meer om te kiezen voor een upgrade van je slaapkamer.

Naaimachine

Luxe spreien in je eigen gewenste maat!

Geniet je van een weelderig kingsize bed, een bed met specifieke afmetingen of heb je je bed speciaal laten maken naar eigen inzicht? En zoek je nu een sprei om je bed compleet te maken? Dan zijn deze maatwerk spreien de oplossing. 

Voor beide luxe spreien geldt dat de maximale lengte 260 cm is, qua breedte is er geen max. De maximale lengte heeft te maken de breedte van de rol. Het patroon loopt over de gehele sprei door tot aan de randen. Deze rand is bij de Merveille 5 cm, bij de Poesie 2,5 cm. 

Ervaar het plezier van op maat gemaakt beddengoed, exclusief verkrijgbaar bij Fijn.

Makkelijk je maatwerk online bestellen

Bij Fijn hebben we het bestelproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Ervaar het plezier van het samenstellen van jouw eigen unieke maatwerk sprei. 

Je kunt hier je gewenste maatvoering ingeven en een kleurkeuze opgeven. De gekozen kleur verschijnt vanzelf in beeld en de prijs van jouw gewenste maat wordt automatisch berekend. Klik en bestel, de productietijd is ongeveer 4-5 weken. Hierna ontvang je je maatwerk sprei thuis bezorgd.

Keuze uit 2 patronen

Je hebt de keuze uit 2 klassieke patronen. De Merveille heeft een blokpatroon met dubbele gestikte rechte lijnen en is doubleface uitgevoerd. De Poesie heeft een patroon van ronde lijnen, geïnspireerd op breiwerk.

Verkrijgbaar in meer dan 10 chique kleuren

De Poesie is verkrijgbaar in een reeks chique kleuren. Dankzij het hoogwaardige materiaal, kleurstoffen en verftechniek behouden de kleuren hun glans en intensiteit, zodat jij langer van jouw beddengoed kan genieten. Deze kleuren komen overeen met het Uni beddengoed van Alexandre Turpault.

Poesie

Poesie

Poesie

Poesie

Poesie

Poesie

Poesie

Poesie

Poesie

Poesie

Poesie

Merveille Double Face

De Merveille is verkrijgbaar in 2 kleurstellingen. De uitvoering is double face, opgebouwd uit 2 kleuren. De kleuren Gazelle en Hermine zijn gecombineerd. De tweede kleurvariant is de combinatie Desert en Moon.Merveille

Merveille

Merveille

Merveille

Kleurstalen

Wij begrijpen dat het vaak lastig is om kleuren goed te zien op een scherm en dat het aanraken van de stof een belangrijk aspect is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om kleurstalen te bestellen. 

Kies de kleuren die jou aanspreken, ontvang de stalen bij jou thuis en ervaar biologisch katoen satijn in al zijn zachtheid. Zo kun je de kleur beoordelen in hetzelfde licht als de inrichting van je slaapkamer. De gebruikte satijn is dezelfde satijn als de Teophile.


Bestel hier de kleurstalen

Aandacht voor details

Net zoals bij de gehele Alexandre Turpault collectie is bij deze maatwerk Spreien geen moeite gespaard als het gaat om aandacht voor details. Het doek zelf is in alle eenvoud al prachtig, wat het karakter aan de spreien geeft, zijn de gestikte patronen. Deze zijn allen perfect gestikt met ambachtelijke precisie.

HUISLEVERANCIER VAN MAATWERK BEDDENGOED

Op maat voor jouw gemaakt in Frankrijk

Zowel de Merveille als de Poesie maatwerk spreien worden met zorg en vakmanschap speciaal voor jou vervaardigd in het atelier van Alexandre Turpault in Frankrijk, onder prettige omstandigheden waar de mens centraal staat.

Ambachtelijk vakmanschap


De textieltraditie van Alexandre Turpault gaat terug tot 1847, in de historische textielregio van Noord-Frankrijk. Hierdoor kun je genieten van hoogwaardig beddengoed met een rijke geschiedenis, een ambachtelijk productieproces en tijdloze elegantie. Van de keuze van kleuren tot de samenstelling van het materiaal, elke stap van het productieproces straalt toewijding, ervaring en kwaliteit uit.

F I J N

Maak je bed compleet

Maak je slaapervaring compleet met onze uitgebreide collectie hoeslakens, lakens en kussenslopen. Wist jij dat we voor iedere maat matras en vrijwel elk kussen passend beddengoed hebben? Met een totale bedtextiel collectie van meer dan 100.000 artikelen zit er vast wat voor je bij.

ORGANIC SATIJN 300TC

Bijpassend beddengoed in dezelfde kleuren

Ontdek de perfecte match met de Teophile van Alexandre Turpault. Breng harmonie in je slaapkamer met dit bijpassende beddengoed, verkrijgbaar in dezelfde prachtige kleuren als de spreien. Of je nu overtrekken, hoeslakens, lakens of kussenslopen zoekt, we bieden een feest van mogelijkheden in dezelfde kleuren en hetzelfde hoogwaardige materiaal. Laat je creativiteit de vrije loop en combineer naar hartenlust.

Alexandre Turpault Hoeslaken Teophile Organic Satijn 300TC Wit
Maat

€ 111,95*
Alexandre Turpault Hoeslaken Hoge Hoek Teophile Organic Satijn 300TC Baltique
Maat

vanaf € 150,30*
Alexandre Turpault Kussensloop Teophile Organic Satijn 300TC Off Black
Maat

€ 49,95*
Alexandre Turpault Topper Hoeslaken Teophile Organic Satijn 300TC Desert
Maat

€ 103,95*

Een uitgebreide collectie luxe biologisch beddengoed

De Teophile collectie omvat een uitgebreid scala aan prachtige items, waaronder dekbedovertrekken, kussenslopen, lakens, hoeslakens en topper hoeslakens. Voor ieder bed of matras is er ruime keuze, met hoeslakens beschikbaar in maar liefst 32 verschillende maten, kussenslopen in 12 maten en lakens in 4 maten.

14 kleuren - 6 maten

14 kleuren - 12 maten

14 kleuren - 4 maten

14 kleuren - 32 maten

14 kleuren - 32 maten

F I J N

Jouw slaap is onze missie

Fijn is er voor de woelers en de kroelers, de draaiers en de dromers, de schoonheidsslapers en de powernappers. Wie of wat je ook bent, jouw slaap is onze missie. Want goed slapen is volgens ons de kern van jouw geluk.

Onze slaapexperts staan altijd voor je klaar om je te helpen met de beste keuze voor jou. Thuis geleverd en op je lijf (of nog beter je huidtype en slaapgedrag) geschreven. Precies de kwaliteit die je wenst.

Gebouw, Ziekenhuis, Fotografie, Persoon, Portret

Bij Fijn kiezen we alleen de beste stoffen en maken gebruik van ambachtelijke ateliers. Onze stoffen komen uit traditionele Europese textielcentra. De vakmensen in de diverse ateliers verwerken de stoffen tot perfect passend bedlinnen.

Huisleverancier van lekker slapen
Loading...
Upload in progress, please be patient ...