Quality Bedlinnen

Dommelin Dekbedovertrekset Bari Percal 200TC Leem - Brons 140 x 200/220 cm

Dommelin Dekbedovertrekset Bari Percal 200TC Leem - Brons 140 x 200/220 cm
Dekbedovertrek Bari van Dommelin is een echte klassieker in de collectie. De geweven wafel en contrasterende bies voegen direct een decoratief element toe. De kwalitatieve Percal 200TC zorgt voor een heerlijke knisperende en comfortabele stof om onder te slapen. Net als het dekbedovertrek zijn ook de bijbehorende kussenslopen uitgevoerd met een wafel en bies.
De Bari is een compleet beddengoed concept, waarmee je je gehele bed mooi kunt aankleden. Er zijn meerdere kleurcombinaties leverbaar. In dezelfde wafelweving zijn plaids, spreien en sierkussens verkrijgbaar, in diverse kleuren, matchend met de overtreksets. Van dezelfde katoen percal 200TC zijn effen lakens, hoeslakens en kussenslopen verkrijgbaar. Uitgevoerd in dezelfde kleuren als de Bari range. Zo kunt je in één keer het gehele bed voorzien van comfortabel en kwalitatief beddengoed, dat er ook nog sfeervol uitziet.
Product type info:
Product type info
De dekbedovertrekken van Dommelin worden aangeduid met breedte x lengte maten. De breedte is de breedte van uw dekbed. De overtrekken hebben een instopstrook over de volle breedte, boven en onder, de totale lengte is 260 cm. Zodoende passen er dekbedden van 200 cm, 220 cm en 240 cm lang in. De dekbedovertrekken worden geleverd inclusief 1 of 2 kussenslopen van 60 x 70 cm.
Materiaal info:
Materiaal info
Percal is een 100% katoenen stof, met alle fijne eigenschappen van katoen. Zacht, ademend, vocht absorberend en van uitstekende kwaliteit. Het verschil met gewone katoen is de hogere draaddichtheid (threadcount), bij percal is deze minimaal 200. Door deze fijne weving is het doek sterker, het voelt crispy aan en blijft lekker koel.
Threadcount Info:
Threadcount Info
De threadcount geeft de dichtheid van geweven stof aan. Het wordt gemeten in het aantal draden (ketting en inslag) per inch. Aan de threadcount wordt de kwaliteit van de stof afgemeten. Ook de kwaliteit van de katoen speelt een rol. De fijnere katoensoorten hebben langere vezels, waarmee dunnere draden te spinnen zijn. Deze draden kunnen dichter op elkaar geweven worden, wat de threadcount hoger maakt. Bij Fijn vind je threadcounts vanaf 145 tot en met de luxe 600.
Kussenslopen: Inclusief 1 kussensloop van 60 x 70 cm
Materiaal Specificatie: 100% katoen percal
Binding: Platbinding - wafelweving
Threadcount: 200TC
Gewicht: 110 gr/m2 (210 gr/m2)
Behandeling: Ingeweven wafel - Double Face
Afwerking: Contrasterende bies
Land van Herkomst: Portugal
Keurmerk: Oeke-tex
Dessin: Wafel
Maat: 140 x 200/220 cm
Sluiting: Instopstrook
Dommelin Dekbedovertrekset Bari Percal 200TC Leem - Brons 140 x 200/220 cm
Kussenslopen: Inclusief 1 kussensloop van 60 x 70 cm
Materiaal Specificatie: 100% katoen percal
Binding: Platbinding - wafelweving
Threadcount: 200TC
Gewicht: 110 gr/m2 (210 gr/m2)
Behandeling: Ingeweven wafel - Double Face
Afwerking: Contrasterende bies
Land van Herkomst: Portugal
Keurmerk: Oeke-tex
Dessin: Wafel
Maat: 140 x 200/220 cm
Sluiting: Instopstrook
Dommelin

Dommelin is een Nederlands merk gespecialiseerd in bedtextiel. Een familiebedrijf uit Tilburg dat al bijna 50 jaar bestaat. 

Oorspronkelijk opgericht in 1975 door Rinus Veenma, omdat hij naar eigen zeggen een heel eigen kijk op bed– en badtextiel had. Dit viel bij een groot publiek goed in de smaak en zo werd Dommelin geboren. Door zijn grote liefde voor textiel en kwaliteit werd het een groot succes en vonden veel producten hun weg naar beddenspeciaalzaken én hun tevreden klanten.

In 1986 vond de tweede generatie al snel een positie in het bedrijf. Door het bundelen van de krachten groeiden zij al snel uit tot een gewild Nederlands textielleverancier. Door korte lijntjes met de klanten kwamen zij er bovendien achter dat er grote vraag was naar textiel op maat. Zo besloten zij al snel vanuit een eigen textielatelier deze service aan te bieden. Deze stap betekende nog meer groei en Dommelin was al snel Nederlands grootste maatwerk leverancier. Maar met het behoud van de Brabantse gezelligheid!

Met trots kunnen we zeggen dat Dommelin een unieke textiel aanbieder is in Nederland. Dankzij het brede scala aan kleuren en kwalitatieve materialen positioneren wij ons in de top als beddengoed specialist. Ben je opzoek naar hoeslakens in afwijkende maten, of een betere pasvormen voor je hoofdkussen? Bij Dommelin kun je terecht voor alle afwijkende maten in de meest uiteenlopende kleuren en stoffen.

Een genot om onder te slapen

Was advies
Algemeen: Het textiel is gemaakt van natuurlijke materialen. Met de juiste zorg gaat het jaren mee, lees hiervoor het wasvoorschrift. We adviseren geen witmakers te gebruiken, ze maken niet schoon en belasten het milieu. Droog het beddengoed aan de lijn. De wafel krimpt in bij het wassen en drogen, u strijkt deze op hete stand weer terug naar de juiste afmeting.
Wassen: Machinewas 40 graden
Bleken: Niet bleken
Strijken: Heet strijken max 220 graden (•••)
Chemisch reinigen: Chemisch reinigen toegestaan

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Loading...
Upload in progress, please be patient ...