Quality Bedlinnen

Dommelin Laken Flanel Wit 160 x 270 cm

Dommelin Laken Flanel Wit 160 x 270 cm
Het Dommelin flanellen laken is gemaakt is van los gesponnen garen die fijn geweven is van 100% katoen. Flanel is dikker doordat het geruwd is, het voelt heerlijk zacht en behaaglijk warm aan. Ideaal voor in de winter. De kussenslopen bestel je er los bij.
Maak kennis met het Dommelin beddengoed totaalconcept, ontworpen zodat je geheel naar eigen inzicht je bed stijlvol en comfortabel kunt opmaken, passend bij je slaapkamer en de manier waarop je graag slaapt. De Dommelin Uni Flanel collectie is een grote collectie, bestaande uit een aantal tijdloze kleuren en vrijwel alle typen en maten beddengoed. Zo kun je gemakkelijk je gehele bed opmaken in de dezelfde materialen en kleuren naar jouw wens. Of combineer 2 of meerdere kleuren en/of materialen voor een speels effect. Teveel keus? Fijn adviseert u natuurlijk graag over kleur, styling, materiaal en combinaties hierin.
Product type info:
Product type info
Uniek in Nederland; de uni lakens van Dommelin zijn leverbaar in maar liefst 4 maten, tot een grootte van 270 x 300 cm. Kussenslopen bestel je er los bij. Hierbij heb je de keuze uit meerdere maten kusssenslopen. Zo kun je ook zelf het aantal bepalen.
Materiaal info:
Materiaal info
Flanel is een heerlijk warme stof. Het is gemaakt van 100% katoen, dat warmte isoleert en vocht goed reguleert. Wat flanel speciaal maakt is de productiewijze; het garen is los gesponnen en het doek wordt geruwd. Zo ontstaat een stof die zacht, wollig en dik aanvoelt. Ideaal voor koude winternachten.
Kussenslopen: Exclusief kussenslopen
Materiaal Specificatie: 100% katoen
Binding: Platbinding
Behandeling: Tweezijdig geruwd
Land van Herkomst: Portugal
Keurmerk: Oeke-tex
Maat: 160 x 270 cm
Dommelin Laken Flanel Wit 160 x 270 cm
Kussenslopen: Exclusief kussenslopen
Materiaal Specificatie: 100% katoen
Binding: Platbinding
Behandeling: Tweezijdig geruwd
Land van Herkomst: Portugal
Keurmerk: Oeke-tex
Maat: 160 x 270 cm
Dommelin

Dommelin is een Nederlands merk gespecialiseerd in bedtextiel. Een familiebedrijf uit Tilburg dat al bijna 50 jaar bestaat. 

Oorspronkelijk opgericht in 1975 door Rinus Veenma, omdat hij naar eigen zeggen een heel eigen kijk op bed– en badtextiel had. Dit viel bij een groot publiek goed in de smaak en zo werd Dommelin geboren. Door zijn grote liefde voor textiel en kwaliteit werd het een groot succes en vonden veel producten hun weg naar beddenspeciaalzaken én hun tevreden klanten.

In 1986 vond de tweede generatie al snel een positie in het bedrijf. Door het bundelen van de krachten groeiden zij al snel uit tot een gewild Nederlands textielleverancier. Door korte lijntjes met de klanten kwamen zij er bovendien achter dat er grote vraag was naar textiel op maat. Zo besloten zij al snel vanuit een eigen textielatelier deze service aan te bieden. Deze stap betekende nog meer groei en Dommelin was al snel Nederlands grootste maatwerk leverancier. Maar met het behoud van de Brabantse gezelligheid!

Met trots kunnen we zeggen dat Dommelin een unieke textiel aanbieder is in Nederland. Dankzij het brede scala aan kleuren en kwalitatieve materialen positioneren wij ons in de top als beddengoed specialist. Ben je opzoek naar hoeslakens in afwijkende maten, of een betere pasvormen voor je hoofdkussen? Bij Dommelin kun je terecht voor alle afwijkende maten in de meest uiteenlopende kleuren en stoffen.

Een genot om onder te slapen

Was advies
Algemeen: Het textiel is gemaakt van natuurlijke materialen. Met de juiste zorg gaat het jaren mee, lees hiervoor het wasvoorschrift. We adviseren geen witmakers te gebruiken, ze maken niet schoon en belasten het milieu. Droog het beddengoed aan de lijn. Licht vochtig strijken levert het beste resultaat op.
Wassen: Machinewas 60 graden
Bleken: Niet bleken
Strijken: Warm strijken max 150 graden (••)
Chemisch reinigen: Niet chemisch reinigen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Loading...
Upload in progress, please be patient ...