Quality Bedlinnen

Dommelin Molton Plateaux 80 x 200 cm

Dommelin Molton Plateaux 80 x 200 cm
De molton plateau van Dommelin is van een zware kwaliteit, met een hoog absorptievermogen. Gemaakt van 100% katoen, rondom afgewerkt met een bies. Met het elastiekband op de hoeken is het bruikbaar voor zowel toppers als matrassen. Plateaumoltons kenmerken zich door de gebruikersvriendelijkheid.
Je hebt een mooi matras waar je heerlijk op slaapt. Hier wil je lang van genieten. Een molton hoeslaken is dan een onmisbaar onderdeel van je beddengoedset. Molton is een geruwde katoen, dit zorgt ervoor dat het vocht goed absorbeerten het heeft een goede ventilerende werking. Naast vocht beschermt de molton ook tegen huisstofmijt en bacteriën. Om het opgenomen vocht en vuil goed uit te wassen, kan de molton tot 90 graden gewassen worden. Dommelin heeft diversen kwaliteiten molton, en voor vrijwel elk type en maat matras. Een goede molton zorgt voor een langere levensduur van je matras.
Product type info:
Product type info
Hygiënisch gezien is een molton een must-have voor ieder bed. De specifieke eigenschappen van de molton stof beschermen uw matras, deze zal zo langer meegaan. De molton absorbeerd veel vocht, die anders je matras ingaat. Maar een goede molton beschermd ook tegen huisstofmijt, bacteriën en onaangename geuren. Een molton is makkelijk in onderhoud, zo kun je altijd je bed fris houden.
Materiaal info:
Materiaal info
Een molton plateaux is de beste bescherming van je matras. Het wordt gemaakt van 100% katoen, is extra dik en opgeruwd zodat het veel vocht kan opnemen. De molton beschermt ook tegen huisstofmijt, bacteriën en onaangename geuren.
Materiaal Specificatie: 100% katoen
Binding: Keperbinding
Gewicht: 470 gr/m2
Behandeling: Geruwd
Land van Herkomst: Duitsland
Keurmerk: Oeke-tex
Maat: 80 x 200 cm
Sluiting: Elastiekband op de hoeken
Dommelin Molton Plateaux 80 x 200 cm
Materiaal Specificatie: 100% katoen
Binding: Keperbinding
Gewicht: 470 gr/m2
Behandeling: Geruwd
Land van Herkomst: Duitsland
Keurmerk: Oeke-tex
Maat: 80 x 200 cm
Sluiting: Elastiekband op de hoeken
Dommelin

Dommelin is een Nederlands merk gespecialiseerd in bedtextiel. Een familiebedrijf uit Tilburg dat al bijna 50 jaar bestaat. 

Oorspronkelijk opgericht in 1975 door Rinus Veenma, omdat hij naar eigen zeggen een heel eigen kijk op bed– en badtextiel had. Dit viel bij een groot publiek goed in de smaak en zo werd Dommelin geboren. Door zijn grote liefde voor textiel en kwaliteit werd het een groot succes en vonden veel producten hun weg naar beddenspeciaalzaken én hun tevreden klanten.

In 1986 vond de tweede generatie al snel een positie in het bedrijf. Door het bundelen van de krachten groeiden zij al snel uit tot een gewild Nederlands textielleverancier. Door korte lijntjes met de klanten kwamen zij er bovendien achter dat er grote vraag was naar textiel op maat. Zo besloten zij al snel vanuit een eigen textielatelier deze service aan te bieden. Deze stap betekende nog meer groei en Dommelin was al snel Nederlands grootste maatwerk leverancier. Maar met het behoud van de Brabantse gezelligheid!

Met trots kunnen we zeggen dat Dommelin een unieke textiel aanbieder is in Nederland. Dankzij het brede scala aan kleuren en kwalitatieve materialen positioneren wij ons in de top als beddengoed specialist. Ben je opzoek naar hoeslakens in afwijkende maten, of een betere pasvormen voor je hoofdkussen? Bij Dommelin kun je terecht voor alle afwijkende maten in de meest uiteenlopende kleuren en stoffen.

Een genot om onder te slapen

Was advies
Algemeen: Een molton is gemaakt om je bed en matras schoon te houden. Was deze regelmatig om het vuil uit de molton weg te halen. Dit kan op de hoogste temperatuur.
Wassen: Machinewas 95 graden
Bleken: Niet bleken
Strijken: Warm strijken max 150 graden (••)
Chemisch reinigen: Niet chemisch reinigen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Loading...
Upload in progress, please be patient ...