Quality Bedlinnen

Dommelin Washandje Windsor Katoen 500 gr/m2 Nachtblauw 26 x 21 cm

Dommelin Washandje Windsor Katoen 500 gr/m2 Nachtblauw 26 x 21 cm
De Windsor badtextiel serie van Dommelin is een prachtige aanvulling voor je badkamer. Gemaakt van een kwalitatieve badstof afgewerkt met een sierrand en ajoursteek. Perfect te matchen qua kleur met het uni bedlinnen van Dommelin.
Combineer het Dommelin badtextiel met het beddengoed, voor een mooie complete set bed- en badtextiel. Zo kun je een bijpassende kleuren overtrekken, hoeslakens, lakens en kussenslopen vinden.
Product type info:
Product type info
Het badtextiel van Dommelin is verkrijgbaar in meerdere maatvoeringen en types. Van het washandje tot een extra groot badlaken. Zo kun je een gehele badkamerset samenstellen.
Materiaal info:
Materiaal info
Dit badtextiel is gemaakt van 100% natuurlijke katoenvezels. Katoen kan veel water opnemen en voel lekker zacht aan, ideaal voor badtextiel. Door de speciale weeftechniek van badstof, waarbij lussen worden meegeweven, wordt het absorberend oppervlak vergroot.
Materiaal Specificatie: 100% katoen
Binding: Dobby
Gewicht: 500 gr/m2
Behandeling: Dobby
Afwerking: Ajour
Land van Herkomst: Portugal
Keurmerk: Oeke-tex
Maat: 26 x 21 cm
Dommelin Washandje Windsor Katoen 500 gr/m2 Nachtblauw 26 x 21 cm
Materiaal Specificatie: 100% katoen
Binding: Dobby
Gewicht: 500 gr/m2
Behandeling: Dobby
Afwerking: Ajour
Land van Herkomst: Portugal
Keurmerk: Oeke-tex
Maat: 26 x 21 cm
Dommelin

Dommelin is een Nederlands merk gespecialiseerd in bedtextiel. Een familiebedrijf uit Tilburg dat al bijna 50 jaar bestaat. 

Oorspronkelijk opgericht in 1975 door Rinus Veenma, omdat hij naar eigen zeggen een heel eigen kijk op bed– en badtextiel had. Dit viel bij een groot publiek goed in de smaak en zo werd Dommelin geboren. Door zijn grote liefde voor textiel en kwaliteit werd het een groot succes en vonden veel producten hun weg naar beddenspeciaalzaken én hun tevreden klanten.

In 1986 vond de tweede generatie al snel een positie in het bedrijf. Door het bundelen van de krachten groeiden zij al snel uit tot een gewild Nederlands textielleverancier. Door korte lijntjes met de klanten kwamen zij er bovendien achter dat er grote vraag was naar textiel op maat. Zo besloten zij al snel vanuit een eigen textielatelier deze service aan te bieden. Deze stap betekende nog meer groei en Dommelin was al snel Nederlands grootste maatwerk leverancier. Maar met het behoud van de Brabantse gezelligheid!

Met trots kunnen we zeggen dat Dommelin een unieke textiel aanbieder is in Nederland. Dankzij het brede scala aan kleuren en kwalitatieve materialen positioneren wij ons in de top als beddengoed specialist. Ben je opzoek naar hoeslakens in afwijkende maten, of een betere pasvormen voor je hoofdkussen? Bij Dommelin kun je terecht voor alle afwijkende maten in de meest uiteenlopende kleuren en stoffen.

Een genot om onder te slapen

Was advies
Algemeen: Het badtextiel is gemaakt van natuurlijke materialen. Met de juiste zorg gaat het jaren mee, lees hiervoor het wasvoorschrift. We adviseren geen witmakers te gebruiken, ze maken niet schoon en belasten het milieu.
Wassen: Machinewas 60 graden
Bleken: Niet bleken
Strijken: Warm strijken max 150 graden (••)
Chemisch reinigen: Niet chemisch reinigen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Loading...
Upload in progress, please be patient ...