Quality Bedlinnen

Essix Dekbed Prestige Dons 250 gr/m2 140 x 200 cm

Essix Dekbed Prestige Dons 250 gr/m2 140 x 200 cm
Het Essix dekbed Prestige is gemaakt van 90% nieuwe witte eendendons en 10% veren, dit natuurlijke materiaal biedt een ongeëvenaard comfort. Met het gewicht van 250 gr/m2 is het geschikt voor de herfst en de winter. Een donzen dekbed is lekker luchtig en licht, door de goede isolerenede werking biedt het je warmte en dons gaat erg lang mee. De tijk is een kwalitatieve percal katoen van 230TC, deze voorkomt dat de veren er doorheen komen en is anti huisstofmijt.
Je kiest een donzen dekbed vooral omdat het heerlijk licht en luchtig is en omdat dons fantastisch isoleert. Je hebt het er lekker warm onder. De dons is verdeeld in vierkant gestikte kamers, de vulling blijft op zijn plaats en lucht kan goed circuleren.
Seizoen: Herfst / Winter
Materiaal Specificatie: 90% eendendons - 10% veren
Tijk: Percal 230TC
Vulgewicht p/m2: 250 gr/m2
Warmteklasse: 2
Land van Herkomst: Frankrijk
Maat: 140 x 200 cm
Essix Dekbed Prestige Dons 250 gr/m2 140 x 200 cm
Seizoen: Herfst / Winter
Materiaal Specificatie: 90% eendendons - 10% veren
Tijk: Percal 230TC
Vulgewicht p/m2: 250 gr/m2
Warmteklasse: 2
Land van Herkomst: Frankrijk
Maat: 140 x 200 cm
Essix

Het verhaal van Essix begint in 1928 in Kortrijk. Zij onderscheiden zich met kleurrijke én bedrukte dekbedovertrekken, wat op dat moment een innovatie was voor deze sector. Hierdoor hebben zij een belangrijke plek ingenomen op de markt voor huishoudlinnen. Essix heeft maar één wens: de wereld van beddengoed betoveren met haar finesse, prachtige luxe én comfortabel bedlinnen zodat jij een prettige nachtrust ervaart.

Met bijna 100 jaar ervaring in de erkende textielindustrie onderscheidt het nu Franse merk zich door de kwaliteit van haar producten te waarborgen. Essix biedt hoogwaardig bedlinnen met het ultieme comfort dat iedereen nodig heeft. Hiervoor werken ze met zorgvuldig gekozen partnerateliers in Europa en Turkije, die de kwaliteit waarborgen.

Wat ook leuk is om te weten is dat het merk bijdraagt aan de ontwikkeling van de textieleconomie in hun regio Hauts-de-France in de buurt van Lille, omdat zich daar de hoofdwerkplaats bevindt. Doordat ze een beroep doen op de hele locale industrie, blijft het een Frans product waar ze trots op zijn. Dit maakt ook dat het beter is voor de mens en minder belastend voor het milieu.

Laat je betoveren door de wereld van Essix. Waar dromen, reizen en mode een belangrijk onderdeel uitmaken van dit eigentijdse merk. Unieke creaties die je even laten ontsnappen uit de werkelijkheid en je ’s nachts laten meevoeren naar een wereld van dromen en magie. 

Essix high-end beddengoed speelt mooi in op de huidige trends en laten hun modellen door de prachtige heldere kleuren tot leven komen. Door de zorgvuldig gekozen materialen die zijn gebruikt, kun jij lang genieten van jouw Essix 

Créateur de linge de maison

Was advies
Algemeen: We adviseren dit product professioneel te laten reinigen, informeer bij uw stomerij welke behandeling het beste voor dit product is. Lucht het product regelmatig. U kunt het zelf wassen, behandel het met zorg.
Wassen: Fijne machinewas 40 graden
Bleken: Niet bleken
Strijken: Niet Strijken
Chemisch reinigen: Chemisch reinigen toegestaan

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Loading...
Upload in progress, please be patient ...