Quality Bedlinnen

Mrs.Me Dekbedovertrekset Stilo Stonewashed Satijn 300TC Light Grey 260 x 240 cm

Mrs.Me Dekbedovertrekset Stilo Stonewashed Satijn 300TC Light Grey 260 x 240 cm
De Stilo is een heerlijk zacht dekbedovertrek van Mrs.Me, in een moderne kleurstelling. Het overtrek en de slopen zijn strak afgewerkt met een stiksel. De satijn is nog zachter gemaakt met een Silk Hand finish. Als sluiting heeft dit dekbedovertrek een rits, waardoor het dekbed perfect blijft zitten.
Het beddengoed van Mrs.Me is home couture met een visie. Elke set is ontworpen als een landschap, bestaande uit verschillende typen beddengoed. Samen vormen ze een overtuigend geheel. De collectie onderscheidt zich door een fijnzinnig kleurpalet, bijzondere details, de toepassing van niet-alledaagse materialen en een ongedwongen sfeer. Met Mrs.Me kun je eindeloos combineren.
Product type info:
Product type info
De dekbedovertrekken van Mrs.Me worden aangeduid met breedte x lengte maten. De breedte is de breedte van uw dekbed. De overtrekken hebben een rits als sluiting. De dekbedovertrekken worden geleverd inclusief 1 of 2 kussenslopen van 60 x 70 cm.
Materiaal info:
Materiaal info
De stonewashed behandeling zorgt voor extra zachtheid van het satijn katoen. De behandeling heeft het doek iets geruwd, waardoor de haartjes meer voelbaar zijn. Hierdoor heeft het een prettige nonchalante uitstraling gekregen. Voordeel; je hoeft het niet te strijken.
Threadcount Info:
Threadcount Info
De threadcount geeft de dichtheid van geweven stof aan. Het wordt gemeten in het aantal draden (ketting en inslag) per inch. Aan de threadcount wordt de kwaliteit van de stof afgemeten. Ook de kwaliteit van de katoen speelt een rol. De fijnere katoensoorten hebben langere vezels, waarmee dunnere draden te spinnen zijn. Deze draden kunnen dichter op elkaar geweven worden, wat de threadcount hoger maakt. Bij Fijn vind je threadcounts vanaf 145 tot en met de luxe 600.
Kussenslopen: Inclusief 2 kussenslopen van 60 x 70 cm
Materiaal Specificatie: 100% stonewashed katoen satijn
Binding: Satijnbinding
Threadcount: 300TC
Eigenschappen: Zacht
Behandeling: Stonewashed
Afwerking: Jeans Stitch
Land van Herkomst: Portugal
Keurmerk: Oeke-tex
Maat: 260 x 240 cm
Sluiting: Rits
Mrs.Me Dekbedovertrekset Stilo Stonewashed Satijn 300TC Light Grey 260 x 240 cm
Kussenslopen: Inclusief 2 kussenslopen van 60 x 70 cm
Materiaal Specificatie: 100% stonewashed katoen satijn
Binding: Satijnbinding
Threadcount: 300TC
Eigenschappen: Zacht
Behandeling: Stonewashed
Afwerking: Jeans Stitch
Land van Herkomst: Portugal
Keurmerk: Oeke-tex
Maat: 260 x 240 cm
Sluiting: Rits
Mrs.Me

Mrs.Me. is een toonaangevend home couture label, dat is opgericht door creative director én ontwerper Lianne Ernst. Lianne is geboren in Enschede en ze komt al van jongs af aan in contact met textiel door haar familie in deze branche. Haar liefde voor mode en textiel besluit haar de mode-opleiding te doen volgen. Vervolgens begint ze een tweede opleiding Fashion en Design aan de kunstacademie. Hierna start ze haar carri re als ontwerpster voor damesmodemerken. Na nog een korte carriére als interieur stylist begint ze in 2003 het label Mrs.Me. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam.

Tegenwoordig krijgt een slaapkamer steeds meer aandacht, omdat deze niet meer verborgen is achter gesloten deuren. Daarnaast brengen we een derde van ons leven door in bed, daarom vindt Lianne het vanzelfsprekend dat een bed wordt opgemaakt met liefde en aandacht. Door gebruik te maken van stijlvolle producten van excellente kwaliteit kun jij je interieur beïnvloeden. En dat zorgt voor een goede nachtrust.

Haar uitgangspunt bij het ontwerpen is altijd de tijdloze basiskleur wit. Daar voegt zij neutrale tijdloze tinten aan toe ter ondersteuning van de basis óf als opvallend accent. De kracht van Mrs.Me. is de synergie tussen de producten. Doordat alle materialen én kleuren op elkaar zijn afgestemd, kun je onderling eindeloos combineren. Samen zorgen zij voor een compleet geheel voor je slaap- en/of woonkamer.

Mrs.Me. staat bekend om haar high-end interieurtextiel producten en wordt wereldwijd verkocht in exclusieve woonwinkels en speciaalzaken. Bovendien produceren zij op maat gemaakte textielproducten voor hotels, jachten en luxe woonhuizen. Dit alles is tot in detail afgestemd op de persoonlijke wensen van de opdrachtgever.

Tegenwoordig heeft zij nog een grote familieschat in haar bezit. De oude loodzware naaimachine van haar moeder is nog steeds door Lianne in gebruik. En bewijst haar nog dagelijks een grote dienst tijdens het ontwerpen.&

Home couture

Was advies
Algemeen: Stonewashed Satijn van Mrs.Me is een fijne stof. U dient deze met zorg te onderhouden. Hiervoor gebruikt u niet teveel wasmiddel, geen wasverzachter, wast het textiel binnenstebuiten. Drogen in de machine op een lage stand, liever klamnat aan de lucht. Was het beddengoed voor het eerste gebruik.
Wassen: Machinewas 40 graden
Bleken: Niet bleken
Strijken: Lauw strijken max 110 graden (•)
Chemisch reinigen: Niet chemisch reinigen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Loading...
Upload in progress, please be patient ...