Quality Bedlinnen

Voor de woelers en de kroelers

Volwassene, Vrouwelijk, Persoon, Vrouw, Mensen, Mensen, Persoon, Volwassene, Vrouwelijk, Vrouw
Persoon, Romantisch, Gezicht, Kop

Fijn is er voor de woelers en de kroelers, de draaiers en de dromers, de schoonheidsslapers en de powernappers. Voor de vroege vogels en de nachtuilen, uitslapers en laatmakers. 

Want wie of wat je ook bent, jouw slaap is onze missie.

Naaimachine

Een groter assortiment

Voor alle nachtuilen en powernappers hebben we het gehele assortiment nog een stuk groter gemaakt. Maatwerk bestellen is nu echt een feestje. 

Voor de liefhebbers van Frans textiel; in de basis collecties zijn nu ook nagenoeg alle maatvoeringen mogelijk, zoals je al was gewend van Dommelin. Deze worden dan speciaal voor jou gemaakt in Nieppe in Noord Frankrijk. 

Bij sommige dekbedovertrekken kon je al een andere maat kussensloop kiezen. Nu kun je bij het gehele Uni programma kiezen uit meerdere maten kussenslopen. Het aantal maten is ook uitgebreid.

100.000+ artikelen

beddengoed, badtextiel en accessoires

500+ maten

altijd een maat die past bij jouw wensen

300+ kleuren

vind makkelijk jouw favoriete kleur

50+ materialen

vele uiteenlopende eigenschappen
HUISLEVERANCIER VAN LEKKER SLAPEN

Focus

In de nieuwe webshop leggen we de focus op effen en effen met een werkje. Onze visie op beddengoed is dat vooral de stofkwaliteit en specifieke eigenschappen hiervan, jouw slaapcomfort bevorderen, een dessin voegt hier minder aan toe. 

Zo kunnen we nu ook van nagenoeg ons gehele assortiment kleurstalen aanbieden. De beste manier om je keuze te maken. 

Wees gerust, onze accessoires hebben nog wel dessins. Zo kun je mooi je bed stylen.

Advies & inspiratie

Om je te helpen uit te zoeken wat goed bij je past hebben we onze ‘Advies en Inspiratie’ afdeling ingericht.

Op deze pagina’s gaan we uitgebreider in op specifieke eigenschappen en voor- en nadelen van producten. Ook vind je hier inspiratie, de producten komen hier uitgebreid in beeld. 

Deze afdeling wordt wekelijks uitgebreid. Vragen en feedback van onze klanten zijn de belangrijkste input om deze afdeling in te richten. Dus aarzel niet om je vraag te stellen of feedback te geven.

Ouderwets goede service

Soms kan het voorkomen dat ons advies toch niet juist was, het ontvangen product net niet naar je wens is, of dat we een foutje hebben gemaakt. Dit gebeurt soms en we zijn hier graag eerlijk over. 

Ook dan kun je rekenen op een fijne service. Op onze ‘Service’ pagina’s kun je uitgebreid lezen wat je van ons kunt verwachten.

F I J N
Huisleverancier van lekker slapen
Loading...
Upload in progress, please be patient ...