Quality Bedlinnen

Nieuw in de collectie

Bij een nieuwe shop horen ook nieuwe producten. Bij veel producten hebben we de presentatie verbeterd met nieuwe foto's en tekst. Op deze pagina laten we je een aantal van deze nieuwe producten zien.

Naaimachine

Dommelin

In de Dommelin collectie hebben we vele foto's vervangen. Zo kun je de producten beter beoordelen. Zoals de Bari hiernaast in de kleurstelling Muisgrijs-Spargroen. De productgroep Split Hoeslakens is flink uitgebreid.

Het Maatwerk van Dommelin heeft een update gekregen. Zo kun je nu bij de Double Face dekbedovertrekken direct je kleurkeuze zien op het scherm. Split en Topper hoeslakens zijn nu apart als maatwerk samen te stellen, dit maakt het makkelijker.

Bij sommige uni dekbedovertrekken kon je bij Fijn al zelf je gewenste maat kussensloop bestellen. Dit geldt nu voor álle uni dekbedovertrekken. De keuze in kussensloop maten is ook uitgebreid.

HUISLEVERANCIER VAN LEKKER SLAPEN

Essix Premiere

Dit is de basis collectie van Essix. Een mooie Percal met een threadcount van 200. Voorheen heette deze collectie Royal Line, de Premiere is vrijwel gelijk. Het verschil zit in de kussenslopen, de ruime volant is vervangen voor een kleine volant met een moderne jeansstitch. Intussen zijn er ook weer tal van nieuwe kleuren bijgekomen.

Omdat we graag iedereen kennis laten maken met deze mooie Percal, bieden we deze collectie aan in een zeer uitgebreide reeks maten. Zo staat jouw gewenste maat er vast tussen.


Essix Laken Premiere Percal 200TC Jungle
Maat

€ 66,45*
Essix Hoeslaken Premiere Percal 200TC Galet
Maat

vanaf € 32,85*
Essix Split Topper Hoeslaken Premiere Percal 200TC Emeraude
Maat

vanaf € 60,75*
Mrs.Me

Mrs.Me Penglai

Als Mrs.Me een nieuwe collectie presenteert, dan krijg je direct een gehele setting voorgeschoteld. Een prachtig dekbedovertrek, een set sierkussens en om het bed mee af te kleden een luxe sprei. Dit is de Penglai setting.

Het dekbedovertrek is de Charm. De eenvoud van dit overtrek zal je vanaf het eerste moment charmeren. Dit dekbedovertrek is gemaakt van hoogwaardige katoen satijn in de romantische kleur rose en afgewerkt met een luxe volant.

HUISLEVERANCIER VAN GOED PASSEND BEDDENGOED

Alexandre Turpault Teophile

Teophile van Alexandre Turpault is niet nieuw. Wel geheel vernieuwd in aanbod. Geniet nu van dit Biologisch Katoen Satijn van uitzonderlijke kwaliteit, ook als je geen standaard maat bed hebt.

Wat is er vernieuwd.

  • Nu ook verkrijgbaar als Topper Hoeslaken en Hoeslaken Hoge Hoek

  • Het aantal hoeslaken maten is uitgebreid naar 32

  • Kussenslopen zijn nu in 9 maten leverbaar

  • Kies bij je dekbedovertrek een afwijkende maat kussensloop


De Katoen Satijn van de Teophile is ook de basis voor een aantal Maatwerk producten. De Nobel is een Double Face dekbedovertrek, waarbij jij zelf de kleuren voor de voor- en achterkant kunt uitkiezen. Deze kleuren kun je ook eerst als kleurstalen bestellen, om zo thuis eerst de ideale match te maken. 

Gemaakt van dezelfde luxe satijn zijn spreien leverbaar, nu ook als maatwerk.

Alexandre Turpault Topper Hoeslaken Teophile Organic Satijn 300TC Moon
Maat

€ 103,95*
Alexandre Turpault Kussensloop Teophile Organic Satijn 300TC Meteore
Maat

€ 49,95*
Naaimachine

Geheel nieuw van Essix

Bij Fijn vind je 2 nieuwe Essix producten; Bons Jours en Tout Doux. Beide van zachte katoen, in diverse sprankelende kleuren en voor een mooie prijs.

Bons Jours is een Double Face dekbedovertrek, op de naad afgewerkt met een contrasterende bies. Verkrijgbaar in 6 maten, kussenslopen leverbaar in 3 maten.

De Tout Doux van Essix is een basic katoenen dekbedovertrek, uiterst zacht en soepel. De kussenslopen die bij dit dekbedovertrek passen, zijn rondom afgewerkt met een microvolant. De Tout Doux is ook leverbaar als los kussensloop, als laken en als hoeslaken in maar liefst 32 maten.

Essix Dekbedovertrek Bons Jours Entincelle Katoen 145TC Rose Indien - Solaire
Maat

€ 54,95*
Essix Kussensloop Tout Doux Katoen 145TC Nocturne
Maat

€ 17,95*
Essix Hoeslaken Tout Doux Katoen 145TC Ambre
Maat

€ 30,45*

Uniek Maatwerk bij Fijn

Je kon bij Fijn al jarenlang je maatwerk beddengoed bestellen. Voor al deze bestellingen bedanken we jullie. Vanwege de grote vraag hebben we deze afdeling verder uitgebreid en verbeterd. Je kunt nu makkelijker je maatwerk bestellen en het bestelde product op je scherm al zien.

Van Alexandre Turpault hebben we nu ook een aantal zeer unieke maatwerk producten, waaronder ook spreien.


F I J N
Huisleverancier van lekker slapen
Loading...
Upload in progress, please be patient ...