Quality Bedlinnen

Garantie

Fijn biedt garantie van 1 jaar op constructie en materiaal. Als het product dat je hebt ontvangen in slechte staat verkeert of binnen deze periode kapot gaat, repareren we kostenloos het product of ontvang je een nieuwe product. Verzendkosten zijn voor onze rekening.

Neem in het geval van schade contact op met onze klantenservice, dan kunnen we je helpen. Mogelijk vragen we je een foto op te sturen om de aard van het mankement vast te stellen.

Indien er direct na ontvangst sprake is van een gebrek aan het product, neem direct contact met ons op. Meldt dit binnen uiterlijk 1 maand na ontvangst.

Naaimachine

Bel ons

+31 (0)13 5456767. Bereikbaar op werkdagen 09:30 - 17:30

Mail ons

klantenservice@fijn.nl. Op werkdagen ontvang je binnen een dag antwoord.

Uitsluiting van garantie

In bepaalde gevallen wordt garantie uitgesloten: bij beschadiging door opzet, door nalatigheid, door onoordeelkundig gebruik, bij nalatig onderhoud, bij normale slijtage.

Fijn staat voor haar product, bij goed onderhoud gaat het jarenlang mee. We hanteren ruime garantie voorwaarden en gaan hier coulant mee om. Vanwege de aard van ons product hanteren we 1 jaar garantie als een redelijke garantie. Na 1 jaar gebruik is het onmogelijk om vast te stellen wat de oorzaak is van het mankement aan het product.

Loading...
Upload in progress, please be patient ...