Quality Bedlinnen

Waddendons Dekbed Scharreldons Dons Winter 140 x 200 cm

Waddendons Dekbed Scharreldons Dons Winter 140 x 200 cm
Het scharreldons winter dekbed is lekker warm, luchtig en comfortabel. Dons kenmerkt zich vooral door een sterke isolerende werking, je hebt het er lekker warm onder. Het dekbed is vederlicht en valt soepel om je heen, het ventileert en reguleert vocht. De tijk is een fijne, Zwitserse donsbatist. Deze winter versie heeft warmteklasse 1.
Waddendons dekbedden zijn vederlicht, de zilverwitte scharreldons is afkomstig van wilde eenden die leven op onze prachtige Wadden. De vulling bestaat uit 90% dons en 10% veren. Deze dons heeft alle eigenschappen voor het perfecte dekbed. Het ventileert en reguleert vocht. De kleine zachte veertjes hechten optimaal aan elkaar, waardoor het dons zacht aanvoelt en sterk isoleert. De kwalitatieve tijk is donsdicht.
Product type info:
Product type info
Combineer en creëer elke seizoen het dekbed dat bij u past. Dit 'single' dekbed kun je met knopen vastmaken aan een tweede dekbed om het geschikt te maken voor elk seizoen. Beschikbare soorten: zomer, voor-/najaar, gehele jaar, winter.
Materiaal info:
Materiaal info
Je kiest voor een donzen dekbed als je een licht en soepel dekbed zoekt, dat lekker warm is. Dons isoleert goed.
Seizoen: Winter
Materiaal Specificatie: 90% eendendons - 10% eendenveertjes
Tijk: Percal
Warmteklasse: 1
Land van Herkomst: Nederland
Maat: 140 x 200 cm
Sluiting: Knopen
Waddendons Dekbed Scharreldons Dons Winter 140 x 200 cm
Seizoen: Winter
Materiaal Specificatie: 90% eendendons - 10% eendenveertjes
Tijk: Percal
Warmteklasse: 1
Land van Herkomst: Nederland
Maat: 140 x 200 cm
Sluiting: Knopen
Waddendons

Bij Fijn hechten we veel waarde aan een schone en eerlijke wereld. Daarom streven we ernaar om niet alleen de beste kwaliteit in bedtextiel aan te bieden, maar ook in donzen dekbedden. 

Waddendons is de donzen slaapcollectie van TexelWool, dé specialist in slaapcomfort. Texels waddendons is een uniek product dat wereldwijd bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit en comfort. Dons heeft van nature de eigenschap om te ventileren en isoleren, wat perfect is voor mensen die het altijd koud hebben tijdens het slapen.


De Waddendons dekbedden worden gemaakt op het Eiland Texel. In hun fabriek in de havenplaats Oudeschild produceren zij dekbedden en kussens met dons afkomstig van wilde eenden die op het Waddeneiland Texel leven. Dit prachtige natuurgebied is de thuisbasis van bijna 400.000 wilde eenden die hier jaarlijks broeden. Onder toeziend oog van het ministerie van LNV mogen boeren en vissers de waardevolle veren op het Wad verzamelen. Dit wordt met de hand gedaan. Daarnaast is de dons die voor Waddendons wordt geselecteerd gemêleerd van kleur. Zo herken je direct de herkomst én kwaliteit van een Waddendons-dekbed. 

De Texelse waddendons industrie is een belangrijk onderdeel van de lokale economie op Texel. Veel mensen waarderen de duurzaamheid en verantwoorde manier waarop het dons wordt verzameld en verwerkt. 

Bekijk onze luxe donzen dekbedden en laat je inspireren

Was advies
Algemeen: We adviseren dit product professioneel te laten reinigen, informeer bij uw stomerij welke behandeling het beste voor dit product is. Lucht het product regelmatig. U kunt het zelf wassen, behandel het met zorg.
Wassen: Fijne machinewas 40 graden
Bleken: Niet bleken
Strijken: Niet Strijken
Chemisch reinigen: Chemisch reinigen toegestaan

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Loading...
Upload in progress, please be patient ...