Alexandre Turpault

Alexandre Turpault Laken Bastide Wit Silver

Alexandre Turpault staat wereldwijd bekend om haar gevoel voor detail. Ook dit linnen laken Bastide is daar weer een bewijs voor. Het laken is gemaakt van linnen met aan de bovenzijde een baan in de kleur zilvergrijs afgewerkt met borduring. Voor de echte liefhebber én dit linnen gaat heel lang mee. Kussenslopen kunt u los bijbestellen in meerdere maten.
  • Kussenslopen: Exclusief kussenslo(o)p(en)
  • Materiaal: Linnen, 100% vlas
  • Confectie: Speciaal voor u gemaakt
€ 245,00

* Vereiste velden

Op bestelling gemaakt | 20 werkdagen levertijd
Speciaal voor u gemaakt | Niet retourneerbaar

Details

Alexandre Turpault sinds 1847Alexandre Turpault heeft een uitgebreide serie kussenslopen van zeer hoge kwaliteit. De gebruikte stoffen zijn gewassen linnen en satijn, prachtige stoffen met elk de eigen unieke uitstraling en gevoelswaarde. Alexandre Turpault beschikt over het Masters of Linen certificaat, dat betekent dat het linnen uit Europa komt en van uitstekend kwaliteit is. Het beddengoed is altijd onderdeel van een complete set om uw bed prachtig op te maken en uw slaapkamer een sfeervolle uitstraling te geven. Bekijk ook de bijpassende accessoires zoals lakens, hoeslakens, spreien, plaids en sierkussens.

De producten van Alexandre Turpault kenmerken zich allen door een zeer hoogwaardige kwaliteit en een perfectie tot in detail. De gebruikte weef-en borduurtechnieken zijn van uitzonderlijke klasse. Het merk heeft een textieltraditie sinds 1847, vanuit de textielregio van oudsher, Nieppe in Noord-Frankrijk. Tegenwoordig is het een topmerk van formaat, producten van Alexandre Turpault zijn terug te vinden in vele luxe hotels van Tokyo tot New York. Dit is echt een merk voor fijnproevers die de hoogste eisen stellen aan huishoudtextiel en veel waarde hechten aan een sfeervolle en comfortabele inrichting van het huis.

Alexandre Turpault Atelier

Heeft u speciale wensen of een bed met afwijkende maten? Informeer bij fijn naar de mogelijkheden. In het atelier van Alexandre Turpault kan het bedlinnen op maat gemaakt worden. U kunt tevens kleurstalen ontvangen om het materiaal en de kleur te beoordelen. Mail of bel, onze specialisten beantwoorden graag uw vragen.

Specificaties

Kleur Wit
Kussenslopen Exclusief kussenslo(o)p(en)
Materiaal Linnen
Materiaal Linnen, 100% vlas
Threadcount Nvt
Stijl Luxueus
Afwerking Geborduurd
Techniek dessin Geborduurd
Merk Alexandre Turpault

Wasadvies

Fijn verkoopt hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde producten. Als je extra lang van je beddengoed wilt genieten is het belangrijk om de juiste wasadviezen op te volgen, hierdoor verleng je de levensduur van het product aanzienlijk.

Elk product dat wij verkopen is voorzien van een label met wasvoorschriften. Volg deze wasvoorschriften altijd op.

Was dit artikel voordat u het de eerste keer gebruikt, de eerste keer krimpt het nog en het krijgt zo de juiste pasvorm.