Alexandre Turpault

Alexandre Turpault Plaid Loulou Pink Dew 130 x 180 cm

Een lichte, uiterst zachte plaid van Alexandre Turpault. Loulou is verzijdig in gebruik, om als decoratie te gebruiken, maar vooral om lekker om u heen te slaan. Uitgevoerd in een kleur die makkelijk is te combineren, de kleur is aangebracht op de draad voor grotere kleurechtheid. De grote zachtheid van de Loulou wordt verkregen door een mix van merinowol, zijde en cashmere.
  • Materiaal: 70% merinowol - 20% zijde - 10% cashmere
€ 251,45
Nabestelling | 15 werkdagen levertijd
Gratis retourneren
Dit past er goed bij:

Details

Alexandre Turpault sinds 1847Alexandre Turpault heeft een uitgebreide serie accessoires van zeer hoge kwaliteit, waaronder deze zachte plaid gemaakt van een mix van zeer speciale materialen. De Loulou bestaat uit merinowol, zijde en cashmere. Bij elkaar een heerlijk lichte en uiterst zachte combinatie met een prachtige uitstraling en het voelt fantastisch aan. 

De producten van Alexandre Turpault kenmerken zich allen door een zeer hoogwaardige kwaliteit en een perfectie tot in detail. De gebruikte weef-en borduurtechnieken zijn van uitzonderlijke klasse. Het merk heeft een textieltraditie sinds 1847, vanuit de textielregio van oudsher, Nieppe in Noord-Frankrijk. Tegenwoordig is het een topmerk van formaat, producten van Alexandre Turpault zijn terug te vinden in vele luxe hotels van Tokyo tot New York. Dit is echt een merk voor fijnproevers die de hoogste eisen stellen aan huishoudtextiel en veel waarde hechten aan een sfeervolle en comfortabele inrichting van het huis.

Alexandre Turpault Atelier

Heeft u speciale wensen of een bed met afwijkende maten? Informeer bij fijn naar de mogelijkheden. In het atelier van Alexandre Turpault kan het bedlinnen op maat gemaakt worden. U kunt tevens kleurstalen ontvangen om het materiaal en de kleur te beoordelen. Mail of bel, onze specialisten beantwoorden graag uw vragen.

Specificaties

Kleur Pink Dawn
Stijl Effen
Maat deken, plaid en sprei 130 x 180 cm
Materiaal Merino Wol
Materiaal 70% merinowol - 20% zijde - 10% cashmere
Techniek dessin Effen
Afwerking Franjes - 2 zijdig
Vulling n.v.t.
Merk Alexandre Turpault

Wasadvies

wasadviesEnkel chemisch reinigen.

 

Niet wassen, en zelfs niet laten weken in water niet bleken Niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden. Enkel chemische laten reinigen.