Alexandre Turpault

Alexandre Turpault Plaid Nomade Beige 130 x 180 cm

De Nomade Beige van Alexandre Turpault; een heerlijk zachte plaid van baby alpaca, één van de zachtste soorten wol. Verkrijgbaar in een kleur die perfect te matchen is met het beddengoed van Alexandre Turpault. De plaid heeft een diagonaal blokjesmotief en franjes aan de uiteinden. De plaid is 130 x 180 cm groot.
  • Materiaal: 100% baby alpacawol
€ 327,45
Nabestelling | 15 werkdagen levertijd
Gratis retourneren

Details

Alexandre Turpault sinds 1847Alexandre Turpault heeft een uitgebreide serie accessoires van zeer hoge kwaliteit, waaronder deze zachte plaid gemaakt van Alpaca wol. Baby Alpaca is vele malen sterker en warmer dan gewone wol en de zachtste onder de alpacawollen. De baby-alpacawol vezels zijn zachter, duurzamer, lichter en warmer. Deze plaid is dan ook heerlijk om u onder te nestelen op de bank. 

De producten van Alexandre Turpault kenmerken zich allen door een zeer hoogwaardige kwaliteit en een perfectie tot in detail. De gebruikte weef-en borduurtechnieken zijn van uitzonderlijke klasse. Het merk heeft een textieltraditie sinds 1847, vanuit de textielregio van oudsher, Nieppe in Noord-Frankrijk. Tegenwoordig is het een topmerk van formaat, producten van Alexandre Turpault zijn terug te vinden in vele luxe hotels van Tokyo tot New York. Dit is echt een merk voor fijnproevers die de hoogste eisen stellen aan huishoudtextiel en veel waarde hechten aan een sfeervolle en comfortabele inrichting van het huis.

Alexandre Turpault Atelier

Heeft u speciale wensen of een bed met afwijkende maten? Informeer bij fijn naar de mogelijkheden. In het atelier van Alexandre Turpault kan het bedlinnen op maat gemaakt worden. U kunt tevens kleurstalen ontvangen om het materiaal en de kleur te beoordelen. Mail of bel, onze specialisten beantwoorden graag uw vragen.

oran

Specificaties

Kleur Beige
Stijl Figuratief
Maat deken, plaid en sprei 130 x 180 cm
Materiaal Baby Alpaca
Materiaal 100% baby alpacawol
Techniek dessin Ingeweven
Afwerking Franjes - 2 zijdig
Vulling n.v.t.
Merk Alexandre Turpault

Wasadvies

Fijn verkoopt hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde producten. Als je extra lang van je beddengoed wilt genieten is het belangrijk om de juiste wasadviezen op te volgen, hierdoor verleng je de levensduur van het product aanzienlijk.

Elk product dat wij verkopen is voorzien van een label met wasvoorschriften. Volg deze wasvoorschriften altijd op.

Was dit artikel voordat u het de eerste keer gebruikt, de eerste keer krimpt het nog en het krijgt zo de juiste pasvorm.