Alexandre Turpault

Alexandre Turpault Plaid Territoire

Territoire heeft een strak en fris dessin, gemaakt met vele geometrische blokjes in diverse groentinten. Licht gevuld voor een mooi volume, om uw bed stijlvol op te maken. Alexandre Turpault heeft voor de Territoire het stoere en sterke linnen gebruikt. De afmeting is 130 x 240 cm. Match het met de sierkussens voor een compleet opgemaakt bed.
  • Materiaal: Linnen, 100% vlas
€ 394,68
Nabestelling | 15 werkdagen levertijd
Gratis retourneren

Details

Alexandre Turpault sinds 1847Alexandre Turpault heeft een uitgebreide serie luxe beddengoed van zeer hoge kwaliteit. De gebruikte stoffen zijn gewassen linnen, percal, satijn of een combinatie hiervan. prachtige stoffen met elk hun eigen unieke uitstraling en gevoelswaarde. Alexandre Turpault beschikt over het Masters of Linencertificaat, dat betekent dat het linnen uit Europa komt en van uitstekend kwaliteit is. Het beddengoed is altijd onderdeel van een complete set om uw bed prachtig op te maken en uw slaapkamer een sfeervolle uitstraling te geven. Bekijk ook de bijpassende accessoires zoals lakens, hoeslakens, spreien, plaids en sierkussens.

De producten van Alexandre Turpault kenmerken zich allen door een zeer hoogwaardige kwaliteit en een perfectie tot in detail. De gebruikte weef-en borduurtechnieken zijn van uitzonderlijke klasse. Het merk heeft een textieltraditie sinds 1847, vanuit de textielregio van oudsher, Nieppe in Noord-Frankrijk. Tegenwoordig is het een topmerk van formaat, producten van Alexandre Turpault zijn terug te vinden in vele luxe hotels van Tokyo tot New York. Dit is echt een merk voor fijnproevers die de hoogste eisen stellen aan huishoudtextiel en veel waarde hechten aan een sfeervolle en comfortabele inrichting van het huis.

Alexandre Turpault Atelier

Heeft u speciale wensen of een bed met afwijkende maten? Informeer bij fijn naar de mogelijkheden. In het atelier van Alexandre Turpault kan het bedlinnen op maat gemaakt worden. U kunt tevens kleurstalen ontvangen om het materiaal en de kleur te beoordelen. Mail of bel, onze specialisten beantwoorden graag uw vragen.‌

Specificaties

Kleur Groen
Maat deken, plaid en sprei 130 x 240 cm
Materiaal Linnen
Materiaal Linnen, 100% vlas
Stijl Figuratief
Techniek dessin Bedrukt
Afwerking Piping
Vulling Polyester - 150 gr/m²
Merk Alexandre Turpault

Wasadvies

Fijn verkoopt hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde producten. Als je extra lang van je beddengoed wilt genieten is het belangrijk om de juiste wasadviezen op te volgen, hierdoor verleng je de levensduur van het product aanzienlijk.

Elk product dat wij verkopen is voorzien van een label met wasvoorschriften. Volg deze wasvoorschriften altijd op.

Was dit artikel voordat u het de eerste keer gebruikt, de eerste keer krimpt het nog en het krijgt zo de juiste pasvorm.