Nieuw
Alexandre Turpault

Alexandre Turpault Tafelloper Florence Platane 50 x 150 cm

Het Florence luxe tafellinnen van Alexandre Turpault is de bestseller van dit Franse merk. Een klassiek effen linnen takelloper, op de draad geverfd voor grotere duurzaamheid. Rondom is het linnen afgewerkt met een ajoursteek. Perfect om uw eetkamer om te toveren in een luxe setting voor de komende feestdagen.

Het doek heeft een Teflon behandeling gehad, met als voordeel dat het tafellinnen water- en vuilafstotend is. Deze behandeling doet geen afbreuk aan de karakteristieke uitstraling van het linnen.
  • Materiaal: Linnen, 100% vlas - Teflon behandeling
€ 72,50
Nabestelling | 15 werkdagen levertijd
Gratis retourneren
Dit past er goed bij:

Details

Alexandre Turpault voegt een revolutionaire visie toe aan de traditionele Art de Vivre aan uw tafel, uitgevoerd met 21e eeuwse innovatieve productie technieken. Een Franse gezelligheid die past bij onze snel evoluerende levensstijl. 's Avonds om 6 uur de stamppot op tafel wordt vervangen door een veel nomadischer etensstijl. Nieuw, snel en spontaan, die de hele avond duurt. Samen met de geserveerde recepten, wordt ook de kleding bij deze gelegenheden aangepast; zeer veelzijdig en eclectisch. Het tafellinnen van Turpault volgt deze trend.

Met Florence tafellinnen kleedt u uw tafel echt aan; 'Couture du Table'. Een uitgebreid scala aan kleuren zorgt dat u altijd een passende tint vindt, die aansluit bij de eet gelegenheid en stemming van dat moment. Met het Florence tafellinnen wordt de tafel een opvallende plaats om samen te zijn met familie en vrienden.

De producten van Alexandre Turpault kenmerken zich allen door een zeer hoogwaardige kwaliteit en een perfectie tot in detail. De gebruikte weef-en borduurtechnieken zijn van uitzonderlijke klasse. Het merk heeft een textieltraditie sinds 1847, vanuit de textielregio van oudsher, Nieppe in Noord-Frankrijk. Tegenwoordig is het een topmerk van formaat, producten van Alexandre Turpault zijn terug te vinden in vele luxe hotels van Tokyo tot New York. Dit is echt een merk voor fijnproevers die de hoogste eisen stellen aan huishoudtextiel en veel waarde hechten aan een sfeervolle en comfortabele inrichting van het huis.

Alexandre Turpault Atelier

Specificaties

Kleur Plane Tree
Maat tafellinnen 170 x 170 cm
Materiaal Linnen
Materiaal Linnen, 100% vlas - Teflon behandeling
Gewicht groep Nvt
Stijl Effen
Stuks 1
Merk Alexandre Turpault

Wasadvies

‌Het tafellinnen is gemaakt met de beste natuurlijke vezels, in de klassieke Franse traditie, ze gaan met de juiste zorg vele jaren mee.

  • Wij raden het gebruik van wasmiddelen aan die geen witmakers bevatten. Ze zijn vervuilend en slecht voor de vezels.
  • Gebruik een zacht centrifuge programma voor uw tafellinnen en hang het klam aan de lijn om te drogen. Dit maakt het strijken gemakkelijker.
  • Linnen kan tot 40 graden gewassen worden, gebruik niet te veel wasmiddel.
  • Het linnen kan het beste een beetje nat gestreken worden, dit maakt het strijken makkelijker en het resultaat beter.
  • Geborduurde tafellakens moet u binnenstebuiten strijken, over een nate doek. Om de garens te beschermen.