Alexandre Turpault

Alexandre Turpault Washandje Essentiel Stone Grey (6st)

Tijdloos en elegant badlinnen van Alexandre Turpault, uitgevoerd in een zware kwaliteit badstof voor het beste absorptie-vermogen. Turpault hebben gekozen voor een gekamd katoen die door het weglaten van de korte vezels een grotere mate van duurzaamheid en comfort biedt. De gebruikte katoen is GOTS gecertificeerd; dit badlinnen is goed voor het milieu.
  • Materiaal: 100% biologisch katoen - badstof
€ 40,95
Nabestelling | 15 werkdagen levertijd
Gratis retourneren
Dit past er goed bij:

Details

Met een oog op onze natuur en de toekomst, heeft Alexandre Turpault geïnnoveerd met de ontwikkeling van een serie biologisch badlinnen. Dankzij de strenge selectie van onze materialen en de strikte normen waaraan deze katoen dient te voldoen, kunnen we met trots een serie badlinnen presenteren die elke dag aan uw verwachtingen zal voldoen.

Het badlinnen is gemaakt van biologisch geteelde katoen, dat voldoet aan de biologische principes van Global Textile Standard (GOTS). De extra dikke kwaliteit garandeert een weelderig comfort en een geweldige mate van absorptie. De subtiele afwerking zorgt voor een stijlvol product.

Specificaties

Kleur Stone Grey
Maat Handdoek 16 x 21 cm
Materiaal Bio Katoen
Materiaal 100% biologisch katoen - badstof
Gram per m² 650 gr/m²
Gewicht groep vanaf 600 gr/m²
Stijl Effen
Techniek dessin Effen
Afwerking Sierrand
Stuks 6
Merk Alexandre Turpault

Wasadvies

Fijn verkoopt hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde producten. Als je extra lang van je beddengoed wilt genieten is het belangrijk om de juiste wasadviezen op te volgen, hierdoor verleng je de levensduur van het product aanzienlijk.

Elk product dat wij verkopen is voorzien van een label met wasvoorschriften. Volg deze wasvoorschriften altijd op.

Was dit artikel voordat u het de eerste keer gebruikt, de eerste keer krimpt het nog en het krijgt zo de juiste pasvorm.