Blog Dommelin satijnen beddengoed 600 threadcount

De musthave van dit voorjaar

DOMMELIN SATIJNEN BEDLINNEN 600 THREADCOUNT

Dit beddengoed voelt zoals satijn met 600 threadcount beloofd; heerlijk zacht, glad en soepel. Als u dit luxueuze beddengoed eenmaal hebt geprobeerd wilt u echt nooit iets anders meer!

De nieuwe serie satijnen beddengoed met hoge threadcount van Dommelin is het antwoord voor liefhebbers die op zoek zijn naar duurzaam en kwalitatief beddengoed. We merken steeds meer dat veel van onze klanten zoeken naar de kwaliteit van vroeger of hotelkwaliteit. Dommelin bied uitkomst, ze leveren al sinds 1975 prachtige producten die naadloos aansluiten bij onze collectie en gedachte; bijzonder en kwalitatief bedlinnen in elke maat en materiaal. Zo is het satijnen beddengoed van Dommelin in het totale spectrum verkrijgbaar; zoals een hoeslaken, een hoeslaken met een hoge hoek, een hoeslaken met een extra hoge hoek, een topper, een topper met een hoge hoek, een split topper, als laken, als dekbedovertrek, en veel verschillende maten kussenslopen. Ook voor deze producten geldt; maatwerk is mogelijk. 

satijn threadcount 600
satijn threadcount 600

VOORDELEN VAN SATIJNEN BEDDENGOED MET 600 THREADCOUNT

Om de voordelen van satijnen beddengoed te onderstrepen, gaan we met u een duik nemen in het technisch aspect van de stof. Een satijnen stof wordt op een andere manier geweven dan een platbinding, namelijk in een satijnbinding, dit wil zeggen dat de kettingdraden en de inslagdraden elkaar minstens één op vier of vier op één kruisen. Door deze manier van weven verkrijgt de stof haar kenmerkende glans. Bij een satijnen weefsel zie je duidelijk het verschil tussen de voor- en achterkant van de stof. Satijn kan vervaardigd worden van verschillende materialen zoals polyester, zijde en katoen. Het satijnen beddengoed van Dommelin wordt vervaardigd van 100% kwaliteitskatoen.

Geef een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.