Nieuwe collectie House in Style VJ17

Just imagine and never stop dreaming

NIEUWE COLLECTIE HOUSE IN STYLE S/S 2017

Alle goede ideeën beginnen met een droom. Zo ook House in Style in 2011 opgericht door Desiree en Pieter Schouten. Zij willen mensen graag blij maken met mooie producten die er niet alleen elegant en tijdloos uitzien maar ook een comfortabel gevoel geven. Inmiddels hebben ze een heel brede collectie met veel verschillende producten; bedlinnen, badgoed, tafellinnen en lifestyle producten zoals plaids en sierkussens. Vakmanschap komt voort uit een passie om kwalitatieve producten te creëren. De House In Style collectie wordt geproduceerd in Europa bij bedrijven die een lange textielhistorie hebben. Zo wordt kwaliteit gegarandeerd. 

We hopen dat je geniet van de nieuwe collectie en we wensen je een perfecte dag toe!

HOUSE IN STYLE DEKBEDOVTREK VADENA WHITE

House in Style Dekbedovertrek Vadena White
House in Style Dekbedovertrek Vadena White
House in Style Dekbedovertrek Vadena White

Uit de nieuwste collectie van House in Style dit tijdloze dekbedovertrek Vadena White. Dit dekbedovertrek is uitgevoerd in een hagelwit katoen met een thread count van 200. Dat maakt de stof heerlijk zacht en soepel. Dit beddengoed is prachtig subtiel geconfectioneerd met een all-over zandkleurige borduring. Het dekbedovertrek en de kussenslopen zijn in veel maten verkrijgbaar. Als je op zoek bent naar een matching plaid ga dan voor de Plaid Holm in de kleur Natural, ook als sierkussen te koop. 

HOUSE IN STYLE DEKBEDOVERTREK PISTOIA

House in Style Dekbedovertrek Pistoia Wit / Grey
House in Style Dekbedovertrek Pistoia Wit / Grey
House in Style Dekbedovertrek Pistoia Wit / Grey

Een heerlijk comfortabel dekbedovertrek is dit! De Pistoia is door haar dip-dye finish een echte blikvanger in je slaapkamer. De speciale finish geeft dit dekbedovertrek een natuurlijk kleurverloop waardoor het een zachte uitstraling krijgt. Dit concept wordt versterkt met de keuze voor twee soorten materialen. De voorzijde is uitgevoerd in een mooie kwaliteit linnen en aan de achterzijde is gekozen voor een zachte katoen. Deze set is verkrijgbaar in twee uitvoeringen; Dekbedovertrek Pastoia Wit - Laguna & Dekbedovertrek Pastoia Wit - Grey. Leverbaar vanaf 1 april.

HOUSE IN STYLE DEKBEDOVERTREK SARDINIA MISTY

House in Style Dekbedovertrek Sardinia Misty
House in Style Dekbedovertrek Sardinia Misty
House in Style Dekbedovertrek Sardinia Misty

Dit beddengoed is zachter dan zacht; uitgevoerd in een gewassen satijn met een threadcount van 200. Zo zul je echt heerlijk slapen. Deze tijdloze set is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren; Dekbedovertrek Sardinia Misty en Dekbedovertrek Sardinia Mud. Alle kussenslopen van House in Style zijn in meerdere maten en kleuren te verkrijgen. Door te spelen met verschillende kleuren en maten kussenslopen maak je je bed extra rijk op. Complimenteer het dekbedovertrek met het Plaid Dorset Antrciet.

• HOUSE in STYLE GET THE LOOK •

Geef een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.