Nieuwe collectie PIP Studio VJ17

Let's celebrate the beach

NIEUWE COLLECTIE PIP STUDIO VOORJAAR 2017

Pip’s Studio is in 2007 opgericht door Anke van der Endt. Anke van der Endt studeerde in 1996 af aan de Design Academy in Eindhoven. Pip's Studio maakt alledaagse producten bijzonder door haar prachtige uitbundige dessins. Anke volgt daarbij altijd haar hart en ze blijft trouw aan haar intuïtie. Haar oog voor detail, het gebruik van de mooiste materialen en speciale confectionering zorgen elk seizoen weer opnieuw voor een sprankelende collectie beddengoed. De design visie van Pip Studio: ‘Happy products for Happy people’.

Deze nieuwe voorjaarscollectie is geïnspireerd op een heerlijk dagje naar de strand. Als je goed kijkt vind je overal kleine onderwater schatten terug zoals schelpjes en zeepaardjes. Deze zijn subtiel verborgen in prachtige uitbundige prints die je elke keer weer opnieuw verleiden.

De collectie heeft naast dekbedovertrekken ook matching sierkussen, rolkussens, hoeslakens en zachte quilts. Zo maak je je slaapkamer in een keer helemaal af!

PIP STUDIO DEKBEDOVERTREK LITTLE SEA OFF WHITE

Pip Studio Dekbedovertrek Little Sea Off White
Pip Studio Dekbedovertrek Little Sea Off White
Pip Studio Dekbedovertrek Little Sea Off White

De Little Sea Off White is een percal dekbedovertrek van Pip Studio. Deze stof is sterker en soepeler dan een gewone katoen en gaat daarom extra lang mee. Creëer een heerlijk rustige sfeer in je slaapkamer zonder af te doen aan kleur. Dit dekbedovertrek heeft een print van de mooiste onderwaterschatten: schelpen, zeepaardjes, bloemen en koraal uitgevoerd in een vintage look. De onderzijde heeft een ton-sûr-ton gekleurd patroon in antiek mint. Matching producten: Hoeslaken Sea Shelly, Sierkussen Little Sea in de maat 30 x 50 en een een rolkussen Little Sea in de maat 22 x 77 cm.

PIP STUDIO DEKBEDOVERTREK SEA STITCH PINK

Pip Studio Dekbedovertrek Sea Stitch Pink
Pip Studio Dekbedovertrek Sea Stitch Pink
Pip Studio Dekbedovertrek Sea Stitch Pink

Dit heerlijke dekbedovertrek is een sprankelende aanwinst voor elke slaapkamer. Door het royale kleurgebruik en de witte achtergrond geeft het een heerlijk frisse uitstraling. Het Sea Stitch patroon is een grafisch vertaling van bloemen, schelpen, zeepaardjes en ornamenten in roze, groen, grijs, oranje en geel. De achterzijde van dit dekbedovertrek is uitgevoerd in een roze ton-sûr-ton dessin. Het overtrek is gemaakt van percal katoen; dat maakt deze set heerlijk zacht en soepel en het gaat daardoor extra lang mee. In deze serie zijn er de volgende producten verkrijgbaar; hoeslaken Lacy Pink, Sierkussen Sea Stitch 45 x 45 cm, Sierkussen Sea Stitch 35 x 60 cm en een rolkussen in de maat 22 x 70 cm en een heerlijke plaid Feeling Quilty in verschillende maten. Dit beddengoed en de accessoires zijn ook in de kleur blauw verkrijgbaar; Pip Studio Dekbedovertrek Sea Stitch Blue.

PIP STUDIO DEKBEDOVERTREK PIP POPPY GREEN

Pip Studio Dekbedovertrek Pip Poppy Green
Pip Studio Dekbedovertrek Pip Poppy Green
Pip Studio Dekbedovertrek Pip Poppy Green

Groen is de trendkleur van het moment en past perfect bij het voorjaar; frisse groene blaadjes zich ontvouwen in de lentezon. Dit dekbedovertrek is daar een perfecte vertaling van; een ton-sûr-ton botanisch printje laat het uitbundige bloemenpatroon prachtig tot zijn recht kopen. De set in bijzonder afgewerkt met een rood wit gestreepte lintpiping en strikjes aan de kussenslopen.  In deze serie zijn er de volgende producten verkrijgbaar; hoeslaken Leaves Green, Sierkussen Pip Poppy Green 35 x 60 cm en een rolkussen Pip Poppy Green in de maat 22 x 70 cm en een heerlijke quilt Leaves Padded Green verschillende maten. Dit beddengoed en de accessoires zijn ook in de kleur khaki verkrijgbaar. 

• PIP STUDIO GET THE LOOK •

Geef een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.