4 seizoenen dekbed

Een 4 seizoenen dekbed is opgebouwd uit twee losse delen dekbedden die je aan elkaar kunt bevestigen. Een 4 seizoenen dekbed is geschikt voor gebruik tijdens alle seizoenen. Een 4 seizoenen dekbed bestaat uit een dikkere deel voor de lente en de herfst en een dunnere (lichtere) deel voor de zomer. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om in de zomer enkel het dunne deel te gebruiken en in het voor- en najaar alleen de dikkere deel. In koude winters kun je er voor kiezen om de beide delen aan elkaar te bevestigen, zodat één zeer warme deken ontstaat.
Merk
Materiaal
Type
Prijs
Maat Dekbed
Seizoen
Sluiting
per pagina

 • Texeler 4 Seizoenen Dekbed Lamswol Slaapzacht Satijn

  Het beste van het beste als het om slaapcomfort gaat. Dit luxueuze dekbed is gemaakt van eersteklas materialen. Het dekbed is standaard gevuld met 100% zuivere Texelse wol. De veerkracht van de wol zorgt ervoor dat het dekbed heel licht aanvoelt. De hoogwaardige edelsatijnen tijk (hoes) en de gestikte rolrand geven het dekbed extra souplesse. Onder dit zachte vierjaargetijdendekbed kun je echt heerlijk wegdromen!

  Meer Informatie
 • Texeler 4 Seizoenen Dekbed Wol PuurNatuur Perkal

  Comfortabel vierseizoenendekbed

  Texeler® PuurNatuur Perkal is een vierseizoenendekbed met een kwalitatief hoogstaande perkal katoen. Deze prachtige tijk versterkt nog eens de toch al uitstekende vochtregulerende werking van Texelse wol.

  Ook bij het PuurNatuur Perkal zijn de wolvezels horizontaal en verticaal verweven. Dat betekent extra volume: ideaal is voor een vierseizoenendekbed. ’s Zomers krijgt de ventilerende werking van wol vrij spel, in de wintermaanden wordt de isolatie versterkt. Je slaapt in de zomer dus heerlijk koel en bij winterse temperaturen behaaglijk warm.

  Meer Informatie
 • Texeler 4 Seizoenen Dekbed Wol Special 4 ritsen (partnerdekbed)

  Twee voorkeuren onder één dekbed

  Ieder mens heeft z’n eigen slaapvoorkeur. Misschien heeft je partner het sneller koud? Of hou je zelf juist van een dik warm dekbed? Texeler® Special Satijn is een bijzonder tweepersoonsdekbed (partnerdekbed) dat inspeelt op je individuele wensen. Het bestaat uit twee dekbedden met aparte gewichten, die je eenvoudig aan elkaar kunt ritsen. Zo kun je – met verschillende voorkeur voor warmte – toch samen slapen onder één groot dekbed.

  De satijnzachte tijk geeft dat echte vleugje luxe. Door de opbouw van kroezende wolvezels heb je het direct lekker warm. Onze unieke weeftechniek maakt dat het dekbed heel licht en luchtig aanvoelt.

  Meer Informatie
 • Texeler 4 Seizoenen Dekbed Wol GreenDream

  Puur natuur

  Het Texeler® Green Dream-dekbed is een natuurproduct pur sang, samengesteld uit duurzame materialen. De zachte scheerwol komt vanzelfsprekend van Texelse schapen, uit weilanden die niet zijn bewerkt met bestrijdingsmiddelen. De Green Dream draagt het Waddengoud-keurmerk, dat respect voor dierenwelzijn garandeert.

  Daarnaast wordt de wol gewassen volgens het Dylan Ecosystem: er komen alleen natuurlijke, afbreekbare middelen aan te pas. Het hoogwaardige katoen voor de tijk (hoes) komt van plantages waar absoluut geen chemische bestrijdingsmiddelen worden gebruikt. Dit wordt streng bewaakt aan de hand van eisen die zijn vastgelegd in de Gobal Organic Textile Standard (GOTS). Duurzaamheid staat tot slot ook in ons eigen productieproces voorop. Tijdens de verwerking van de katoen en wol gaat alle aandacht uit naar mens, dier en milieu.

  Meer Informatie
 • Texeler 4 Seizoenen Dekbed Wonderwool car wasbaar

  Wonderwool Care is een praktisch dekbed met de natuurlijke eigenschappen van wol. De zachte perkal tijk en de Texelse wol zijn speciaal behandeld. Zo blijft het dekbed na elke wasbeurt (op wolprogramma max. 40 graden) in topvorm. De dekbedden zijn zo gestikt dat de vulling tijdens het wassen niet verschuift. Ook de Wonder Care heeft de hoge kwaliteit die je van Texeler® dekbed verwacht. Dat betekent veel ventilatie en een comfortabele warmte- en vochtregulering. Heerlijk slapen onder een volumineus en luchtig dekbed!

  Meer Informatie
per pagina