seizoen / type

Merk
Categorie
Materiaal
Type
Prijs
Maat Ondermatras
Maat Dekbed
Sluiting
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Texeler Futon Comfort Extra

  Slapen op dikke, wollen schapenvacht. Het klinkt niet alleen zacht en comfortabel: dat ís het ook. De Texeler Futon is een innovatieve bedverbeteraar. Heerlijk zacht en gezond! De volle wollen vulling geeft u veel warmte, ventileert en zorgt voor een aangenaam slaapklimaat.

  Meer Informatie
 • Texeler 4 Seizoenen Dekbed Lamswol Slaapzacht Satijn

  Het beste van het beste als het om slaapcomfort gaat. Dit luxueuze dekbed is gemaakt van eersteklas materialen. Het dekbed is standaard gevuld met 100% zuivere Texelse wol. De veerkracht van de wol zorgt ervoor dat het dekbed heel licht aanvoelt. De hoogwaardige edelsatijnen tijk (hoes) en de gestikte rolrand geven het dekbed extra souplesse. Onder dit zachte vierjaargetijdendekbed kun je echt heerlijk wegdromen!

  Meer Informatie
 • Texeler 4 Seizoenen Dekbed Wonderwool Care wasbaar

  Wonderwool Care is een praktisch dekbed met de natuurlijke eigenschappen van wol. De zachte perkal tijk en de Texelse wol zijn speciaal behandeld. Zo blijft het dekbed na elke wasbeurt (op wolprogramma max. 40 graden) in topvorm. De dekbedden zijn zo gestikt dat de vulling tijdens het wassen niet verschuift. Ook de Wonder Care heeft de hoge kwaliteit die je van Texeler® dekbed verwacht. Dat betekent veel ventilatie en een comfortabele warmte- en vochtregulering. Heerlijk slapen onder een volumineus en luchtig dekbed!

  Meer Informatie
 • Texeler 4 Seizoenen Dekbed Wol GreenDream

  Puur natuur

  Het Texeler® Green Dream-dekbed is een natuurproduct pur sang, samengesteld uit duurzame materialen. De zachte scheerwol komt vanzelfsprekend van Texelse schapen, uit weilanden die niet zijn bewerkt met bestrijdingsmiddelen. De Green Dream draagt het Waddengoud-keurmerk, dat respect voor dierenwelzijn garandeert.

  Daarnaast wordt de wol gewassen volgens het Dylan Ecosystem: er komen alleen natuurlijke, afbreekbare middelen aan te pas. Het hoogwaardige katoen voor de tijk (hoes) komt van plantages waar absoluut geen chemische bestrijdingsmiddelen worden gebruikt. Dit wordt streng bewaakt aan de hand van eisen die zijn vastgelegd in de Gobal Organic Textile Standard (GOTS). Duurzaamheid staat tot slot ook in ons eigen productieproces voorop. Tijdens de verwerking van de katoen en wol gaat alle aandacht uit naar mens, dier en milieu.

  Meer Informatie
 • Texeler 4 Seizoenen Dekbed Wol PuurNatuur Perkal

  Comfortabel vierseizoenendekbed

  Texeler® PuurNatuur Perkal is een vierseizoenendekbed met een kwalitatief hoogstaande perkal katoen. Deze prachtige tijk versterkt nog eens de toch al uitstekende vochtregulerende werking van Texelse wol.

  Ook bij het PuurNatuur Perkal zijn de wolvezels horizontaal en verticaal verweven. Dat betekent extra volume: ideaal is voor een vierseizoenendekbed. ’s Zomers krijgt de ventilerende werking van wol vrij spel, in de wintermaanden wordt de isolatie versterkt. Je slaapt in de zomer dus heerlijk koel en bij winterse temperaturen behaaglijk warm.

  Meer Informatie
 • Texeler 4 Seizoenen Dekbed Wol Special 4 ritsen (partnerdekbed)

  Twee voorkeuren onder één dekbed

  Ieder mens heeft z’n eigen slaapvoorkeur. Misschien heeft je partner het sneller koud? Of hou je zelf juist van een dik warm dekbed? Texeler® Special Satijn is een bijzonder tweepersoonsdekbed (partnerdekbed) dat inspeelt op je individuele wensen. Het bestaat uit twee dekbedden met aparte gewichten, die je eenvoudig aan elkaar kunt ritsen. Zo kun je – met verschillende voorkeur voor warmte – toch samen slapen onder één groot dekbed.

  De satijnzachte tijk geeft dat echte vleugje luxe. Door de opbouw van kroezende wolvezels heb je het direct lekker warm. Onze unieke weeftechniek maakt dat het dekbed heel licht en luchtig aanvoelt.

  Meer Informatie
 • Waddendons Dekbed Scharreldons Gehele jaar

  Een luchtig, comfortabel dekbed, geschikt voor het gehele jaar. Rijk aan zilver/witte scharreldons (warmteklasse 2), afkomstig van wilde eenden op het Wad. Dit dekbed is gevuld met 90% eierdons en 10% eendenveren. De tijk is een fijne, Zwitserse mako batist. Een zachte, dons dichte finish van 100% katoen. Het dekbed valt licht en soepel om u heen. Meer Informatie
 • Texeler Dekbed Lamswol Multikeus 400

  Van nature zorgt wol voor het perfecte slaapcomfort. Met de Multikeus dekbedden doen wij er een schepje bovenop. Combineer en creëer elke seizoen het dekbed dat bij u past.

  Het voor- najaars dekbed (400 gr/m2) is voorzien een zachte, perkal tijk met een lamswollen vulling. Gelet op ons Nederlandse klimaat is dit een zeer gangbaar dekbed. Hij kan vrijwel het jaar worden gebruikt. Meer Informatie
 • Texeler Dekbed Lamswol Multikeus 200

  Van nature zorgt wol voor het perfecte slaapcomfort. Met de Multikeus dekbedden doen wij er een schepje bovenop. Combineer en creëer elke seizoen het dekbed dat bij u past. Het zomer dekbed (200 gr/m2)is voorzien een zachte, perkal tijk met een lamswollen vulling.

  Meer Informatie
 • Waddendons Dekbed Scharreldons Voorjaar/Herfst

  Een luchtig, comfortabel dekbed, geschikt voor de koelere voor- en najaars maanden. Rijk aan zilver/witte scharreldons (warmteklasse 3), afkomstig van wilde eenden op het Wad. Dit dekbed is gevuld met 90% eierdons en 10% eendenveren. De tijk is een fijne, Zwitserse mako batist. Een zachte, donsdichte finish van 100% katoen. Het dekbed valt licht en soepel om u heen. Meer Informatie
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2