Dommelin

Dommelin Molton Plateaux Hoeslaken 80 x 210 cm

Dommelin molton is een aan beide zijden geruwd katoenen weefsel en van een extra zware kwaliteit van 470 grams. Omdat het hierdoor veel (lichaams)vocht kan opvangen is een molton uitermate geschikt ter bescherming van uw matras, het is tevens bij hoge temperatuur wasbaar. Ook geschikt voor topper matrassen. Elastieken op de hoeken houden de molton plateaux keurig op zijn plek.
  • Materiaal: 100% geruwde katoen
  • Hoogte: matras tot 35 cm
  • Confectie: Speciaal voor u gemaakt
€ 30,95
Op bestelling gemaakt | 3-9 werkdagen levertijd
Gratis retourneren

Details

Molton is een aan beide zijden geruwd katoenen weefsel en van een extra zware kwaliteit. Omdat het hierdoor veel (lichaams)vocht kan opvangen is een molton uitermate geschikt ter bescherming van uw matras, het is tevens bij hoge temperatuur wasbaar. De molton heeft op de hoeken een elastiek band waardoor hij om ieder matras past ongeacht de hoogte. Ook geschikt voor topper matrassen.

Specificaties

Kleur Wit
Maat Hoeslaken 80 x 210 cm
Materiaal Molton
Materiaal 100% geruwde katoen
Hoogte matras tot 35 cm
Gram per m² 470 gr/m²
Sluiting Elastiek op de hoeken
Stijl Effen
Techniek dessin Nvt
Merk Dommelin

Wasadvies

Bij de eerste wasbeurt krimpt de molton, was daarom voor het gebruik de molton. Het krijgt dan de juiste pasvorm.

Fijn verkoopt hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde producten. Als je extra lang van je beddengoed wilt genieten is het belangrijk om de juiste wasadviezen op te volgen, hierdoor verleng je de levensduur van het product aanzienlijk.

Elk product dat wij verkopen is voorzien van een label met wasvoorschriften. Volg deze wasvoorschriften altijd op.

Was dit artikel voordat u het de eerste keer gebruikt, de eerste keer krimpt het nog en het krijgt zo de juiste pasvorm.