Dommelin

Dommelin Topper Molton Plateaux

Dommelin molton is een aan beide zijden geruwd katoenen weefsel en van een extra zware kwaliteit van 470 grams. Omdat het hierdoor veel (lichaams)vocht kan opvangen is een molton uitermate geschikt ter bescherming van uw matras, het is tevens bij hoge temperatuur wasbaar. Ook geschikt voor topper matrassen. Elastieken op de hoeken houden de molton plateaux keurig op zijn plek.
  • Materiaal: 100% geruwde katoen
  • Hoogte: topmatras van 5-9 cm
  • Confectie: Speciaal voor u gemaakt
€ 28,95

* Vereiste velden

Op bestelling gemaakt | 3-9 werkdagen levertijd
Gratis retourneren

Details

Molton is een aan beide zijden geruwd katoenen weefsel en van een extra zware kwaliteit. Omdat het hierdoor veel (lichaams)vocht kan opvangen is een molton uitermate geschikt ter bescherming van uw matras, het is tevens bij hoge temperatuur wasbaar. De molton heeft op de hoeken een elastiek band waardoor hij om ieder matras past ongeacht de hoogte. Ook geschikt voor topper matrassen.

Specificaties

Kleur Wit
Materiaal Molton
Materiaal 100% geruwde katoen
Hoogte topmatras van 5-9 cm
Gram per m² 470 gr/m²
Sluiting Elastiek op de hoeken
Stijl Effen
Techniek dessin Nvt
Merk Dommelin

Wasadvies

wasadviesWij adviseren u het textiel voor gebruik de eerste keer apart te wassen. Het krijgt dan de juiste pasmaat (in het geval van beddengoed) en verhoogt de duurzaamheid en vochtopname.

 

95 graden wassen niet bleken Heet strijken (200 graden) Persen onder vochtige doek, doorstomen mag. Niet chemisch reiniging Hittegevoelig textiel. Drogen op laagste stand.