Essix

Essix Douchelaken Aqua Amande 65 x 125 cm (3st)

De uitgebreide serie Essix Aqua badlinnen brengt zachtheid en genot samen. De lange en zachte lussen van 100% zuiver gekamd katoen bezorgen dit gamma een ongeëvenaard absorptievermogen. Deze complete collectie is een aanwinst voor uw badkamer. Dit douchelaken van 530 gr/m2, heeft de maat van 65 x 125 cm. Verpakt per 3 stuks.
  • Materiaal: 100% katoen - badstof
€ 61,50
Nabestelling | 15 werkdagen levertijd
Gratis retourneren
Dit past er goed bij:

Details

Om lang van uw Essix badlinnen te genieten raden wij u aan het te wassen met een wasmiddel speciaal gekleurde was, gebruik niet te veel wasmiddel en ongeveer op 40 graden. Voor een maximaal comfort is er voor elke afzonderlijk product zorgvuldig gekeken naar de kwaliteit van het materiaal; badhanddoeken hebben een kwaliteit van 530gr/m2 en de badmatten 1000gr/m2. Het grote voordeel van de Essix Aqua collectie zijn de vele kleuren die verkrijgbaar zijn, zodat u altijd een passende kleur voor uw badkamer vindt.

Essix bestaat al sinds 1928 en is ontstaan in het Vlaamse Kortrijk, een streek met een rijke textieltraditie. De gehele collectie biedt een ruime keus aan producten voor de slaapkamer en badkamer. U kunt alle producten heel goed combineren.

Specificaties

Kleur Amande
Maat Handdoek 65 x 125 cm
Materiaal Katoen
Materiaal 100% katoen - badstof
Gram per m² 530 gr/m²
Gewicht groep 500 - 600 gr/m²
Stijl Effen
Techniek dessin Effen
Afwerking Sierrand - 2 zijdig
Stuks 3
Merk Essix

Wasadvies

Fijn verkoopt hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde producten. Als je extra lang van je beddengoed wilt genieten is het belangrijk om de juiste wasadviezen op te volgen, hierdoor verleng je de levensduur van het product aanzienlijk.

Elk product dat wij verkopen is voorzien van een label met wasvoorschriften. Volg deze wasvoorschriften altijd op.

Was dit artikel voordat u het de eerste keer gebruikt, de eerste keer krimpt het nog en het krijgt zo de juiste pasvorm.