Essix

Essix Hoeslaken Stonewashed Katoen Terracotta

Welkom in de zachte en sensuele wereld van gewassen katoen. Essix biedt u met trots een in Frankrijk geverfd, geconfectioneerd en gewassen product! Het licht kreukelige uiterlijk geeft een nochalante vintage look. En het hoeft niet gestreken te worden! Door de wassing heeft deze katoen een heerlijk zachtheid en soepelheid. Een droom om onder te slapen.
  • Materiaal: 100% katoen - stonewashed
  • Hoogte: matras tot 25 cm
€ 36,00

* Vereiste velden

Nabestelling | 15 werkdagen levertijd
Gratis retourneren

Details

De producten van de Essix Home Collection zijn stuk voor stuk producten van topkwaliteit. In de collectie kunt u meerdere materialen vinden zoals percal en satijn, allen van hoogwaardige kwaliteit en met perfecte afwerking. Zo zijn de kussenslopen afgewerkt met volants rondom en een bourdon rand. Er zijn vele soorten producten te vinden zoals dekbedovertrekken, sierkussen, hoeslakens, plaids en spreien. U kunt de verschillende kleuren en dessins perfect met elkaar combineren.

Dit merk bestaat al sinds 1928, vanaf 1959 heet het Essix en is ontstaan in het Vlaamse Kortrijk, een streek met een rijke textieltraditie. Inmiddels is het merk toonaangevend in de Benelux en bekend over heel de wereld, de productie vindt plaats in Noord-Frankrijk. Essix hecht veel belang aan mooie stoffen, aan de kwaliteit van de afwerking en aan innovatie. In alle Essix producten straalt de passie voor het textielvak uit en deelt deze graag met haar klanten.

Essix Home Collection

Bewaren

Specificaties

Kleur Terracotta
Staalaanvraag

Stof moet je voelen, kleuren moet je zien! Zo kunt u ook het verschil in kwaliteit ontdekken. Daarom kunt u bij fijn gratis kleurstalen aanvragen, u betaalt enkel de verzendkosten. Klik hier voor de Essix Stonewashed Katoen kleurstalen.

Materiaal Katoen
Materiaal 100% katoen - stonewashed
Hoogte matras tot 25 cm
Sluiting Elastiek op beide uiteinden
Threadcount 160TC
Techniek dessin Stonewashed
Merk Essix

Maattabel

Essix Stonewashed Katoenen hoeslakens zijn geweven hoeslakens. Hier zit geen rek in, meet daarom altijd uw matras goed op en kies de juiste maat. Dit geldt ook voor de hoogte van uw matras.

Dit hoeslakens is geschikt voor normale matrassen tot 25 cm hoog. De meest voorkomende maten kunt u hier vinden. Was ook altijd het hoeslaken voor het eerste gebruik, direct uit de verpakking zijn ze net wat groter en krimpen bij het wassen tot de juiste pasvorm.

Wasadvies

Fijn verkoopt hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde producten. Als je extra lang van je beddengoed wilt genieten is het belangrijk om de juiste wasadviezen op te volgen, hierdoor verleng je de levensduur van het product aanzienlijk.

Elk product dat wij verkopen is voorzien van een label met wasvoorschriften. Volg deze wasvoorschriften altijd op.

Was dit artikel voordat u het de eerste keer gebruikt, de eerste keer krimpt het nog en het krijgt zo de juiste pasvorm.