Franse pracht met Dutch Boudoir Beddengoed

Ambachtelijk en Authentiek borduurwerk

DUTCH BOUDOIR - BEDDENGOED MET EEN UITGESPROKEN SIGNATUUR

Creëer met Dutch Boudoir een slaapkamer voor elk moment van de dag. Slapen is gezond! Inderdaad, maar wat Dutch Boudoir betreft gebruiken we de slaapkamer ook op andere momenten van de dag en genieten we op of in bed van een welverdiende powernap, een goed boek of een spannende film. Met het beddengoed van dit Nederlandse merk wordt de slaapkamer een favoriete plek voor elk moment van de dag. De collectie bestaat uit dekbedovertrekken, lakensets, spreien, quilts en bedrokken en natuurlijk prachtige sierkussens met weldadige borduringen of gemaakt van luxe fluweel.

AMBACHTELIJK EN AUTHENTIEK: UNIEK BEDLINNEN

Dutch Boudoir bedrok
Dutch Boudoir bedrok
Dutch Boudoir beddengoed

Al onze producten hebben door hun ambachtelijke en authentieke uitstraling een eigen Dutch Boudoir signatuur en daarmee onderschrijven we de exclusiviteit van ons beddengoed. De items worden in kleine aantallen geproduceerd in een GOTS gecertificeerde fabriek in India. GOTS wil zeggen dat het productie proces aan de duurzaamheid eisen voldoet en de arbeidsomstandigheden humaan zijn. (GOTS: Global Organic Textiel Standard).

MIXEN & MATCHEN

Dutch Boudoir beddengoed

Met Dutch Boudoir is het fijn combineren in de slaapkamer. Met het romantische beddengoed uit de verschillende collecties kun je naar believen mixen & matchen. Het is net als met een kleding garderobe, je kunt steeds vernieuwen en variëren voor het mooiste resultaat. Hierboven ziet u de Ciel Blue collectie. Deze exclusieve beddengoed collectie is geïnspireerd op het Franse Country Boudoir. De sensualiteit en intimiteit van deze boudoir stijl vind je terug in de romantische zachtheid van o.a. het stofgebruik. Stoffen zoals jacquard en fluweel voeren de boventoon en kleuren als gebroken wit, parelmoer, lavendel blauw en violet zijn favoriet.

• DUTCH BOUDOIR COMPLETE LOOK •

HISTORIE IN BOURGONDIË

Bourgondië

Dutch Boudoir is ontstaan toen eigenaar Suzanne de Kraaij haar eigen slaapkamer opnieuw wilde inrichten. “De sfeer die ik had gezien in een Manoir in Bourgondië, die wilde ik: weelderige stoffen, bloemmotieven, borduurwerk, kant en fluweel, en veel, heel veel kussens. Dat bleek hier gewoon niet te bestaan.” Tijdens haar zoektocht is het idee voor Dutch Boudoir ontstaan.

Suzanne heeft samen met mode-ontwerpster Ellen Haeser de unieke en exclusieve collecties beddengoed ontwikkeld die bestaan uit de mooiste dekbedovertrekken en spreien, quilts, bedrokken en natuurlijk een hele stapel bijpassende sierkussens.

Inspiratie voor Dutch Boudoir
Inspiratie voor Dutch Boudoir
Inspiratie voor Dutch Boudoir