halflinnen

 • Luxe Dekbedovertrekken

  Leven in luxe

  Slapen onder luxe dekbedovertrekken, lijkt u dat niet heerlijk? Heel begrijpelijk, want een van de belangrijkste plaatsen in uw huis is toch wel de slaapkamer. Hier komt u na een lange dag werken tot rust en kunt u weer helemaal opladen voor een nieuwe dag. Niet alleen uw bed, maar ook uw dekbedovertrek speelt hierbij een belangrijke rol. Luxe dekbedovertrekken maken uw slaapkamer tot een heerlijke relaxplek én dragen bij aan een perfecte nachtrust.

  Luxe Dekbedovertrek

  Waarom kiezen voor een luxe dekbedovertrek?

  Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een luxe dekbedovertrek. Allereerst zijn luxe dekbedovertrekken door hun hoge kwaliteit en hoogwaardige afwerking prachtig om te zien en hebben ze een exclusieve uitstraling. Luxe dekbedovertrekken zijn gemaakt van zachte, sterke en comfortabele stoffen en voelen hierdoor heerlijk aan. Tot slot garandeert de hoge kwaliteit van het beddengoed een lange levensduur. Van een luxe dekbedovertrek kunt u jarenlang genieten.

  Wat maakt een dekbedovertrek luxe?

  Luxe dekbedovertrekken zijn er in verschillende soorten en maten. Diverse elementen maken het verschil tussen een ‘gewoon’ en een luxe dekbedovertrek. Van de gebruikte stof tot het ontwerp, van de weefmethode tot de gebruikte techniek, veredeling en afwerking. Luxe dekbedovertrekken zijn met passie en vakmanschap gemaakt, bieden een hoog comfort én zijn duurzaam. De kleuren en vorm van het beddengoed blijven optimaal behouden.

  Opties op het gebied van luxe dekbedovertrekken

  Wanneer u op zoek bent naar een luxe dekbedovertrek, heeft u een ruime keuze in stijl en kleur, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van stoffen, technieken, veredeling en afwerking, accessoires en merken.

  Stoffen

  Veel mensen denken bij een luxe stof aan satijn. En terecht! Daarnaast zijn er echter ook andere stoffen die met hun hoge kwaliteit, look en feel het predicaat luxe verdienen.

  • Percal met een threadcount van 200, 300, 400 of zelfs 600
  • Luxe Linnen (de koning van het bedlinnen)
  • Halflinnen (katoen in combinatie met linnen)
  • Egyptisch, Chambray en Oxford katoen

  Technieken, veredeling en afwerking

  Niet alleen de stof van een dekbedovertrek, maar ook de gebruikte technieken, veredeling en afwerking maken het tot een luxe dekbedovertrek. Denk hierbij aan: jacquard, mousseline borduurwerk, plissé, stonewashed, broderie, borduurwerk, threadcount, een volant of oxford rand, ajour, een biaisbandje, bourdon, cordon, doorgestikt, festonsteek, jeansstiksel, (kabel, picot, lus of lint) piping, paspel, toothstitch, venetiaans kant, wafelpatroon of chevron. Wilt u alles weten over verfijnde afwerkingen van luxe dekbedovertreksets? Onze medewerkers vertellen u graag meer over deze technieken, veredelingen en afwerkingen.

  Luxe_technieken

  Accessoires

  Vaak zijn er in het geval van luxe dekbedovertrekken meer mogelijkheden, zoals keus uit extra grote maten (bijvoorbeeld 260 of 270 cm breed), extra kussenslopen en bijpassende luxe accessoires zoals spreien, sierkussens en plaids. U kiest vaak niet alleen voor een dekbedovertrek, maar voor een complete collectie. Zo maakt u het luxe gevoel compleet.

  Merken

  Er zijn verschillende merken die luxe beddengoed aanbieden. Fijn heeft een groot aanbod luxe dekbedovertrekken van onder andere Alexandre Turpault, Designers Guild, Dommelin, Essix, Flamant, Gant Home, House in Style, Marc O’Polo, Mrs.Me, Nina Ricci en Verilin. Het aanbod merken wordt steeds verder uitgebreid.

  In stijl uw luxe dekbedovertrek kopen

  Fijn.nl biedt het grootste en breedste assortiment luxe dekbedovertrekken in de Benelux, gecombineerd met een zeer goede service. De webwinkel is snel en gebruiksvriendelijk en wij geven u graag tips en advies over kleuren, maten en stoffen. Het is van meerdere merken mogelijk om stofstalen te ontvangen. Ook voor maatwerk bent u bij Fijn.nl aan het juiste adres. Wij kunnen zelfs maatwerkproducten binnen één tot enkele weken aan u leveren vanwege speciale afspraken met onze leveranciers. Online bestellen via Fijn.nl is gemakkelijk en veilig. Fijn.nl checkt altijd uw bestelling op maten, kleuren en combinaties. Zo ontvangt u altijd het meest passende product. Verzending en retour sturen van producten in gratis. Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.

1 Artikel(en)