Eenpersoons hoeslaken van 100 x 200 cm

Topkwaliteit hoeslakens met perfecte pasvorm

Alle onderstaande hoeslakens zijn geschikt voor matrassen van 100 x 200 cm en passen hier perfect omheen. Gebruik de filter opties om het door u gewenste type, merk, kwaliteit en kleur te selecteren. De hoeslakens zijn beschikbaar in verschillende varianten zoals een normaal hoeslaken, topper hoeslaken, een hoeslaken met een hoge hoek.

Fijn heeft voor u een aantal topmerken geselecteerd. In verschillende kwaliteiten zoals katoen, percal, satijn, linnen, jersey, flanel en micromodal en mircovezel. Met de kleurtinten kunt u selecties maken van de door u gewenste kleur. Tip! kijk ook goed naar de hoekhoogte van uw matras.

Merk
Materiaal
Type
Kleur tint
Prijs
Hoogte
Maat Hoeslaken
Stijl
Sluiting
per pagina

  • Dommelin Hoeslaken Jersey Finest Wit 90 x 200 cm

    Jersey Finest van Dommelin is een stretch hoeslaken, waarmee uw matras perfect passend opgemaakt kan worden. De speciale breitechniek geeft dit hoeslaken een fluweelzachte touch en een heerlijke warmte-isolatie. Het is tevens voorzien van een anti-pilling behandeling. Door de hoekhoogte van 40 cm en de afwerking met rondom elastiek, past dit hoeslaken om iedere matras tot een hoogte van 35 cm. Meer Informatie
    € 47,50

per pagina

De voordelen om uw hoeslaken van 100 x 200 cm bij fijn te bestellen?

  • Grootste assortiment hoeslakens
  • Perfecte pasvorm
  • Geschikt voor alle typen matrassen; normaal, topper, hoog of verstelbaar
  • Alleen maar kwaliteits merken
  • 30 dagen retour garantie en gratis retourneren

Bestel online

Klik op het hoeslaken van uw keuze. Alle hoeslakens hebben meerdere maten. Op de product pagina kunt u de maat 100 x 200 cm selecteren.