Eenpersoons hoeslaken van 90 x 190 cm

Topkwaliteit hoeslakens met perfecte pasvorm

Alle onderstaande hoeslakens zijn geschikt voor matrassen van 90 x 190 cm en passen hier perfect omheen. Gebruik de filter opties aan de linkerzijde om het door u gewenste type, merk, kwaliteit en kleur te selecteren. De hoeslakens zijn beschikbaar in verschillende varianten zoals een normaal hoeslaken, topper hoeslaken, een hoeslaken met een hoge hoek.

Fijn heeft voor u een aantal topmerken geselecteerd zoals Dommelin, Nina Ricci en Essix. In verschillende kwaliteiten zoals katoen, percal, satijn, linnen, jersey, flanel en micromodal. Met de kleurtinten kunt u selecties maken van de door u gewenste kleur. Tip! kijk ook goed naar de hoekhoogte van uw matras.

Merk
Materiaal
Type
Kleur tint
Prijs
Hoogte
Maat Hoeslaken
Stijl
Sluiting
per pagina

  • Dommelin Hoeslaken Jersey Finest Wit 90 x 200 cm

    Jersey Finest van Dommelin is een stretch hoeslaken, waarmee uw matras perfect passend opgemaakt kan worden. De speciale breitechniek geeft dit hoeslaken een fluweelzachte touch en een heerlijke warmte-isolatie. Het is tevens voorzien van een anti-pilling behandeling. Door de hoekhoogte van 40 cm en de afwerking met rondom elastiek, past dit hoeslaken om iedere matras tot een hoogte van 35 cm. Meer Informatie
    € 47,50

per pagina