Mrs.Me

Mrs.Me Bedeind Sprei Morris Graphite

De Mrs.Me sprei Morris is gemaakt van het bekende jute, in deze nieuwe toepassing in combinatie met een linnen onderzijde, krijgt het een ongepolijste masculiene uitstraling. De sprei is bedoeld als decoratie van uw bedeind en met een lengte van 3 meter ligt het royaal over het bed.
  • Materiaal: voorkant: gewassen jute | achterkant: linnen
€ 498,00
Nabestelling | 15 werkdagen levertijd
Gratis retourneren
Dit past er goed bij:

Details

Lianne Ernst PortretMrs.Me is sinds de oprichting in 2003 uitgegroeid tot een toonaangevend merk voor home couture met een moderne internationale signatuur, met complete collecties bestaande uit verfijnde dekbedovertrekken aangevuld met eigentijdse spreien, sierkussens, dekens en plaids. De kracht van het label is de synergie tussen de verschillende ontwerpen van Lianne Ernst; tezamen vormen ze een sfeervol totaalbeeld voor de woon- en slaapkamer.

De liefde voor het vakmanschap van couture wordt zichtbaar in de vormgeving, de afwerking en de bijzondere materiaalkeuze. Slapen onder het fijnste katoen van Mrs.Me is puur genieten. De dekbedovertrekken zijn er zowel in percal katoen als katoen satijn en in 300, 500 en zelfs 600 threadcount.

Voor spreien, kussens en plaids selecteert Mrs.Me de nieuwste materialen die zich onderscheiden door comfort en geraffineerde texturen.

Specificaties

Kleur Grafietgrijs
Maat deken, plaid en sprei 135 x 300 cm
Materiaal Jute
Materiaal voorkant: gewassen jute | achterkant: linnen
Stijl Luxueus
Techniek dessin Double Face
Afwerking Recht
Vulling Fyberfill - 120 gr/m²
Merk Mrs.Me

Wasadvies

Fijn verkoopt hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde producten. Als je extra lang van je beddengoed wilt genieten is het belangrijk om de juiste wasadviezen op te volgen, hierdoor verleng je de levensduur van het product aanzienlijk.

Elk product dat wij verkopen is voorzien van een label met wasvoorschriften. Volg deze wasvoorschriften altijd op.

Was dit artikel voordat u het de eerste keer gebruikt, de eerste keer krimpt het nog en het krijgt zo de juiste pasvorm.