Texeler Dekbed Lamswol Multikeus 600

Van nature zorgt wol voor het perfecte slaapcomfort. Met de Multikeus dekbedden doen wij er een schepje bovenop. Combineer en creëer elke seizoen het dekbed dat bij u past. Het winter dekbed (600 gr/m2) is voorzien een zachte, perkal tijk met een lamswollen vulling.
  • Materiaal: 100% texels lamswol
€ 87,00

* Vereiste velden

Nabestelling | 3-6 werkdagen levertijd
Gratis retourneren

Details

Van nature zorgt wol voor het perfecte slaapcomfort. Met de Multikeus dekbedden doen wij er een schepje bovenop. Combineer en creëer elke seizoen het dekbed dat bij u past.

Het winter dekbed (600 gr/m2) is voorzien een zachte, perkal tijk met een lamswollen vulling. Slaapt u in een koudere slaapkamer, of heeft u het snel koud in bed, dan is het winterdekbed een echte aanrader!

De multikeus 400 gram
Combineer en creëer elke seizoen het dekbed dat bij u past. De Multikeus collectie bestaat uit 4 verschillende dekbedden. U kunt ze met elkaar bevestigen via praktische drukknopen. Een groot voordeel: de 4 Multikeus dekbedden zijn ook los verkrijgbaar!

Specificaties

Kleur Wit
Materiaal Lamswol
Materiaal 100% texels lamswol
Sluiting Drukknopen
Tijk - Hoes Satijn
Merk Texeler

Wasadvies

wasadviesEnkel chemisch reinigen.

 

Niet wassen, en zelfs niet laten weken in water niet bleken Niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden. Enkel chemische laten reinigen.