Texeler 4 Seizoenen Dekbed Wol PuurNatuur Perkal

Comfortabel vierseizoenendekbed


Texeler® PuurNatuur Perkal is een vierseizoenendekbed met een kwalitatief hoogstaande perkal katoen. Deze prachtige tijk versterkt nog eens de toch al uitstekende vochtregulerende werking van Texelse wol.


Ook bij het PuurNatuur Perkal zijn de wolvezels horizontaal en verticaal verweven. Dat betekent extra volume: ideaal is voor een vierseizoenendekbed. ’s Zomers krijgt de ventilerende werking van wol vrij spel, in de wintermaanden wordt de isolatie versterkt. Je slaapt in de zomer dus heerlijk koel en bij winterse temperaturen behaaglijk warm. • Materiaal: 100% zuiver scheerwol
€ 209,00

* Vereiste velden

Nabestelling | 3-6 werkdagen levertijd
Gratis retourneren

Details

Het dekbed bestaat uit twee delen:

 • het zomerdeel met een vulling van 250 gr/m2
 • het voor- en najaarsdeel met een vulling van 450 gr/m2.

In de koude maanden rits je beide delen eenvoudig aan elkaar tot een comfortabel winterdekbed.


 • Selectie
  Alleen de beste wol is goed genoeg voor Texeler®. Daarom gebruiken wij uitsluitend lang kroezende Texelse schapenwol met de juiste vezeldikte.
 • Vezelvrij & milieuvriendelijk
  De katoenen of satijnen tijk (hoes) wordt zo dicht geweven dat wolvezels op hun plaats blijven en niet kunnen ontsnappen. De tijk is bovendien milieuvriendelijk en getest volgens de internationale ÖkoTex Standard 100.
 • Ademende wol
  De unieke wolkwaliteit en de zorg die wij besteden aan het uitkammen van wolvezels, zorgen voor een ademend luchtlaagje in de wol. De wol neemt hierdoor direct je lichaamstemperatuur aan en kan tot wel 35% lichaamsvocht opnemen.

Specificaties

Kleur Wit
Materiaal Wol
Materiaal 100% zuiver scheerwol
Sluiting Rits
Tijk - Hoes Percal
Merk Texeler

Wasadvies

wasadviesEnkel chemisch reinigen.

 

Niet wassen, en zelfs niet laten weken in water niet bleken Niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden. Enkel chemische laten reinigen.