Texelwool

Texelwool 4 Seizoenen Dekbed Wol Greenlabel

Het TexelWool GreenLabel dekbed is een natuurproduct pur sang. Een heerlijk comfortabel dekbed en zeer milieuvriendelijk. De schapenwol is afkomstig van Texel. Het land waarop de schapen grazen, is gecontroleerd op het gebruik van bestrijdingsmiddelen. De Waddengoud-kwalificatie garandeert het respect voor dierenwelzijn.
  • Materiaal: 100% zuiver scheerwol
€ 289,00

* Vereiste velden

Nabestelling | 3-6 werkdagen levertijd
Gratis retourneren

Details

De schapenwol is afkomstig van Texel. Het land waarop de schapen grazen, is gecontroleerd op het gebruik van bestrijdingsmiddelen. De Waddengoud-kwalificatie garandeert het respect voor dierenwelzijn. De wol wordt vervolgens gewassen volgens het ‘Dylan Eco Systeem’. Bij de wasbeurt gebruiken we natuurlijke, afbreekbare middelen die niet schadelijk zijn voor het milieu. De hoogwaardige katoen – bestemd voor de tijk – is verbouwd op plantages waar absoluut geen chemische bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt. In de verdere katoenverwerking, distributie en verpakking gaat alle aandacht uit naar mens en milieu. Ook in ons eigen productieproces staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We doen er alles aan het product zo ‘groen’ mogelijk te maken. GreenLabel dekbed is een natuurproduct pur sang. Een heerlijk comfortabel dekbed en zeer milieuvriendelijk.

p>Het dekbed bestaat uit 2 delen:

  • Het zomerdeel: 250 gr/m2
  • Het voor- en najaarsdeel: 450 gr/m2


De twee delen zijn tijdens een koude winter aan elkaar te ritsen. U stelt makkelijk een comfortabel winterdekbed samen, met een vulling van 700 gr/m2.

 

Specificaties

Kleur Wit
Materiaal Wol
Materiaal 100% zuiver scheerwol
Seizoen 4 Seizoenen - 2 delig
Sluiting Rits
Tijk - Hoes Katoen
Merk Texelwool

Wasadvies

wasadviesEnkel chemisch reinigen.

 

Niet wassen, en zelfs niet laten weken in water niet bleken Niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden. Enkel chemische laten reinigen.