Texeler 4 Seizoenen Dekbed Wol Special 4 ritsen (partnerdekbed)

Twee voorkeuren onder één dekbed


Ieder mens heeft z’n eigen slaapvoorkeur. Misschien heeft je partner het sneller koud? Of hou je zelf juist van een dik warm dekbed? Texeler® Special Satijn is een bijzonder tweepersoonsdekbed (partnerdekbed) dat inspeelt op je individuele wensen. Het bestaat uit twee dekbedden met aparte gewichten, die je eenvoudig aan elkaar kunt ritsen. Zo kun je – met verschillende voorkeur voor warmte – toch samen slapen onder één groot dekbed.


De satijnzachte tijk geeft dat echte vleugje luxe. Door de opbouw van kroezende wolvezels heb je het direct lekker warm. Onze unieke weeftechniek maakt dat het dekbed heel licht en luchtig aanvoelt.  • Materiaal: 100% zuiver scheerwol
€ 574,00

* Vereiste velden

Nabestelling | 3-6 werkdagen levertijd
Gratis retourneren

Details

Ligt uw partner het liefste lekker koel? En houdt u zelf van comfortabel warm slapen? De Texeler Special is een bijzonder tweepersoonsdekbed, dat inspeelt op uw persoonlijke voorkeuren. Hij bestaat namelijk uit twee dekbedden met aparte vulgewichten. Deze delen zijn eenvoudig aan elkaar te ritsen, zodat u toch samen kunt slapen onder één groot dekbed. De satijnzachte tijk geeft dat echte vleugje luxe. Ook dit dekbed is voorzien van het Texeler comfortsysteem. Door de luchtige opbouw van kroezende wolvezels heeft u het meteen lekker warm.

Het dekbed bestaat uit 4 delen:

  • 2 zomerdelen : 250 gr/m2
  • 2 voor- en najaarsdelen: 450 gr/m2


De delen zijn tijdens een koude winter aan elkaar te ritsen. U stelt makkelijk een comfortabel winterdekbed samen, met een vulling van 700 gr/m2.

Specificaties

Kleur Wit
Materiaal Wol
Materiaal 100% zuiver scheerwol
Sluiting Rits
Tijk - Hoes Satijn
Merk Texeler

Wasadvies

wasadviesEnkel chemisch reinigen.

 

Niet wassen, en zelfs niet laten weken in water niet bleken Niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden. Enkel chemische laten reinigen.