Mrs.Me Home Couture

Home couture met internationale signatuur

Lianne Ernst PortretMrs.Me is sinds de oprichting in 2003 uitgegroeid tot een toonaangevend merk voor home couture met een moderne internationale signatuur, met complete collecties bestaande uit verfijnde dekbedovertrekken aangevuld met eigentijdse spreien, sierkussens, dekens en plaids. De kracht van het label is de synergie tussen de verschillende ontwerpen; tezamen vormen ze een sfeervol totaalbeeld voor de woon- en slaapkamer.

De liefde voor het vakmanschap van couture wordt zichtbaar in de vormgeving, de afwerking en de bijzondere materiaalkeuze. Slapen onder het fijnste katoen van Mrs.Me is puur genieten. De dekbedovertrekken zijn er zowel in percal katoen als katoen satijn en in 300, 500 en zelfs 600 threadcount. Voor spreien, kussens en plaids selecteert Mrs.Me de nieuwste materialen die zich onderscheiden door comfort en geraffineerde texturen.

Merk
Materiaal
Type
Kleur tint
Threadcount
Prijs
Maat kussensloop
Maat deken, plaid en sprei
Stijl
Vulling
Sluiting
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Wie zich eenmaal onder een dekbedovertrek van het fijnste Egyptische katoen heeft gevlijd, wil niets meer anders. Je ervaart het ultieme vijfsterren hotel gevoel.

Mrs.Me staat bekend om haar high-end interieurtextiel producten; eigentijdse ontwerpen uitgevoerd in de beste materialen, afkomstig en geproduceerd in regio's van Europa die bekend staan om hun expertise. De liefde voor mode en het vakmanschap van couture worden tentoongespreid in elk ontwerp. Een bed opgemaakt met Mrs.Me beddengoed herken je aan een fris wit dekbedovertrek, prachtig afgewerkte kussenslopen, veel sierkussens, een glanzende bed-end sprei en een aaibare plaid. Maar wie het bij kijken alleen laat, mist wat. Want het beddengoed van Mrs.Me moet je toch vooral voelen. Laat je inspireren door de schitterende slaapkamers, badkamers, woonkamers, hotelkamers en eetkamers op deze website. Al deze ruimtes zijn aangekleed met textiel van Mrs.Me.

De kracht van Mrs.Me collectie is de synergie tussen de producten. Alle items zijn op elkaar afgestemd; de unieke spreien, sierkussens en plaids passen perfect bij de verfijnde dekbedovertrekken. Samen vormen ze een complete setting voor slaap- en/of woonkamer.

De liefde voor mode en het vakmanschap van couture is zichtbaar in de vormgeving, de afwerking en de bijzondere materiaalkeuze van de producten. De dekbedsets zijn verkrijgbaar in zowel in katoen percale als katoen satijn en in 200, 300, 500 en 600 thread count. Voor spreien, kussens en plaids selecteert Mrs.Me innovatieve materialen met geraffineerde texturen en comfortabele eigenschappen. Geïnspireerd door de dynamiek van het modeseizoen wordt de collectie tweemaal per jaar aangevuld met nieuwe ontwerpen.

Mrs.Me ontwerpt en ontwikkelt producten in overeenstemming met de volgende waarden:
• het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen
• productie van materialen en producten in diverse regio's in Europa die van oudsher een specifiek ambacht beheersen
• vernieuwende vormgeving en bijzondere couture afwerking
• milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord ondernemen