Over fijn

Uw specialist voor het betere woontextiel

  • Kwaliteit, comfort en veiligheid staan voorop
  • Uitstekende service, persoonlijk advies & maatwerk
  • Een complete collectie met bekende merken en veel speciale maten 

 

Bij Fijn kunt u online beddengoed kopen van de beste kwaliteit, dessins die u niet overal vindt en de grootste keus in materialen, kleuren, afwerkingen en maten. Extra grote dekbedovertrekken, luxe bedlinnen, Egyptisch katoen en Belgisch linnen, broderie en de meeste effen dekbedovertrekken. Altijd in de maat die u wenst, zonodig maken we het op maat voor u. Fijn biedt u producten die comfort bieden tijdens het slapen. Fijn denkt hierbij ook aan de styling van uw slaapkamer en heeft een groot assortiment accessoires om de slaapkamer mee aan te kleden. Fijn is dé online bedlinnen speciaalzaak als uw kiest voor kwaliteit.

 

Mooie producten van bekende merken

over fijnLekker onder een dekbed kruipen, afdrogen met een zachte handdoek, dat éne trendy sierkussentje, producten die het oog strelen, comfortabel en praktisch zijn. Dat is wat je wilt om je huis mee in te richten. Fijn heeft een collectie samengesteld die hieraan voldoet. Bij de selectie van merken zijn hoge eisen gesteld, zodat u weet dat wat u bij fijn online koopt, zeker naar wens zal zijn.

 

Kwaliteit gegarandeerd

Fijn biedt u een uniek aanbod aan textiel uit Europese landen met een eeuwenlange textieltraditie. In het assortiment staan kwaliteit, maatvoering, kleur en samenhang steeds centraal. U vindt prachtige dekbedovertrekken met bijpassende hoeslakens, handdoeken, sierkussens en zelfs pannenlappen. Ook voor complete sets tafellinnen kunt u bij ons terecht. En omdat mensen verschillen biedt fijn u de keuze uit een breed scala aan materialen, van luxe satijn tot stoer linnen, dessins en kleuren.

 

Een complete collectie

Wij zoeken steeds naar producten die uniek zijn en niet in elke winkel te koop zijn. Producten die bij elkaar passen om elke kamer op maat in te richten. Daarbij sluiten we goed aan op de nieuwste woontrends. Wonen is persoonlijk en vraagt veel maatwerk. Fijn weet dat en ons assortiment sluit daar naadloos bij aan. Dus ook als uw bed afwijkende maten heeft, bieden wij een oplossing. Onze producten zijn in heel veel maatvoeringen verkrijgbaar. U maat is dus vrijwel altijd beschikbaar. En als dat niet zo is, maken we gewoon wat u wilt. Onze specialisten staan u graag te woord om u hierover advies te geven.

 

Ecologisch en eerlijk

organicFijn hecht waarde aan een schone en eerlijke wereld, daarom heeft fijn een aantal producten opgenomen die staan voor een ecologisch verantwoorde productie en fairtrade verantwoorde handel, u kunt hier onze ‘bio’ collectie bekijken als u deze mening deelt.

 

Persoonlijke service

Fijn combineert het gemak van een webwinkel met de persoonlijke service die u van uw speciaalzaak gewend bent. Via onze gebruikersvriendelijk site kunt u eenvoudig en veilig uw producten vinden, selecteren en bestellen. En als u toch vragen heeft of hulp: onze specialisten staan altijd telefonisch of via mail voor u klaar. Mocht het product u toch niet bevallen, u kunt het zonder problemen kostenloos terugsturen of ruilen. Hier doen we geheel niet moeilijk over.

 

Fijn is lid van het Webshop keurmerk

WebshopkeurmerkIndien u winkelt bij een aangesloten webwinkel weet u als consument dat:

  • U veilig kunt betalen 
  • U zeker weet bij welk bedrijf u winkelt
  • Uw privacy gewaarborgd is
  • Er sprake is van een onafhankelijke geschillenbemiddeling
  • De Keurmerk-code door een winkel wordt nageleefd
  • U een afkoelingsperiode van 14 dagen heeft (bij fijn heeft u zelfs 30 dagen)

Met andere woorden, dat u veilig en betrouwbaar kunt winkelen op internet.

 

Contactgegevens:

Fijn v.o.f.
Lovense Kanaaldijk 47-13
5013BJ Tilburg 

Telefoon: +31 (0)13-5456767
KVK: 51780577 
Btw-identificatienummer:  NL850168089B01