Mrs.Me

Mrs.Me Deken Crystalline Lightgrey

De Crystalline van Mrs.Me is een jacquard geweven plaid, uitgevoerd in 100% wol. Het ontwerp is geïnspireerd op de organische geometrie van architecturale lijnen in de natuur. De ogenschijnlijk willekeurige vlakverdeling van afwisselend lichtgrijs en off-white, rechthoekige vormen doen denken aan barsten in een ijsoppervlak of de ingeneuze structuur van een spinneweb. Crystallinne is niet gebonden aan ruimtes of seizoenen. Een warme omhulling in koele zomeravonden, een behaaglijke deken in frisse winternachten.
  • Materiaal: 100% wol
€ 179,00
Nabestelling | 3-6 werkdagen levertijd
Gratis retourneren

Details

Lianne Ernst PortretMrs.Me is sinds de oprichting in 2003 uitgegroeid tot een toonaangevend merk voor home couture met een moderne internationale signatuur, met complete collecties bestaande uit verfijnde dekbedovertrekken aangevuld met eigentijdse spreien, sierkussens, dekens en plaids. De kracht van het label is de synergie tussen de verschillende ontwerpen van Lianne Ernst; tezamen vormen ze een sfeervol totaalbeeld voor de woon- en slaapkamer.

De liefde voor het vakmanschap van couture wordt zichtbaar in de vormgeving, de afwerking en de bijzondere materiaalkeuze. Slapen onder het fijnste katoen van Mrs.Me is puur genieten. De dekbedovertrekken zijn er zowel in percal katoen als katoen satijn en in 300, 500 en zelfs 600 threadcount.

Voor spreien, kussens en plaids selecteert Mrs.Me de nieuwste materialen die zich onderscheiden door comfort en geraffineerde texturen.

Specificaties

Kleur Light Grey Melange
Maat deken, plaid en sprei 180 x 300 cm
Materiaal Wol
Materiaal 100% wol
Stijl Klassiek
Techniek dessin Jacquard geweven
Afwerking Franjes - 2 zijdig
Vulling n.v.t.
Merk Mrs.Me

Wasadvies

Fijn verkoopt hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde producten. Als je extra lang van je beddengoed wilt genieten is het belangrijk om de juiste wasadviezen op te volgen, hierdoor verleng je de levensduur van het product aanzienlijk.

Elk product dat wij verkopen is voorzien van een label met wasvoorschriften. Volg deze wasvoorschriften altijd op.

Was dit artikel voordat u het de eerste keer gebruikt, de eerste keer krimpt het nog en het krijgt zo de juiste pasvorm.