Texeler Dekbed Scheerwol Multikeus 400

Van nature zorgt wol voor het perfecte slaapcomfort. Met de Multikeus dekbedden doen wij er een schepje bovenop. Combineer en creëer elke seizoen het dekbed dat bij u past.

Het voor- najaars dekbed (400 gr/m2) is voorzien een zachte, perkal tijk met een scheerwollen vulling. Gelet op ons Nederlandse klimaat is dit een zeer gangbaar dekbed. Hij kan vrijwel het jaar worden gebruikt.
  • Materiaal: 100% zuiver scheerwol
€ 77,00

* Vereiste velden

Nabestelling | 3-6 werkdagen levertijd
Gratis retourneren

Details

Van nature zorgt wol voor het perfecte slaapcomfort. Met de Multikeus dekbedden doen wij er een schepje bovenop. Combineer en cre&euml;er elke seizoen het dekbed dat bij u past. <br /><br />Het voor- najaars dekbed (400 gr/m2) is voorzien een zachte, perkal tijk met een scheerwollen vulling.  Gelet op ons Nederlandse klimaat is dit een zeer gangbaar dekbed. Hij kan vrijwel het jaar worden gebruikt.

Combineer en creëer elke seizoen het dekbed dat bij u past. De Multikeus collectie bestaat uit 4 verschillende dekbedden. U kunt ze met elkaar bevestigen via praktische drukknopen. Een groot voordeel: de 4 Multikeus dekbedden zijn ook los verkrijgbaar!<

Specificaties

Kleur Wit
Materiaal Wol
Materiaal 100% zuiver scheerwol
Sluiting Drukknopen
Tijk - Hoes Percal
Merk Texeler

Wasadvies

wasadviesEnkel chemisch reinigen.

 

Niet wassen, en zelfs niet laten weken in water niet bleken Niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden. Enkel chemische laten reinigen.